Γιώργος Λιάγκας: Έτσι έγινε η συμφωνία - εξπρές με τον ΑΝΤ1

Όλο το παρασκήνιο της λήξης της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Έτσι έγινε η συμφωνία - εξπρές με τον ΑΝΤ1

Πριν από μερικές μέρες ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ξαφνικά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα και σήμερα, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έδωσε όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας - εξπρές που έκλεισε ο παρουσιαστής για την επιστροφή του στο Πρωινό.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως γνώριζε από την αρχή την συμφωνία του Γιώργου Λιάγκα με το κανάλι - δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της - και έκτοτε δεν έχει γίνει γνωστό κανένα στοιχείο για την επιστροφή του, ούτε καν ποια μέρα θα ξεκινήσει στο Πρωινό.

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ανέφερε πως ο ΣΚΑΪ είχε κάνει γνωστό στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν έχει σκοπό να τον αξιοποιήσει κάπως μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, στις 31 Δεκεμβρίου. Ευθύς αμέσως ο παρουσιαστής αναζήτησε τον νέο σταθμό της καριέρας του και έτσι βρέθηκε μπροστά του ο ΑΝΤ1.

Το πρώτο βήμα του σταθμού του Αμαρουσίου είναι να τοποθετήσει τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, ωστόσο δεν αποκλείεται αργότερα να τον δούμε και σε κάποιο νέο πρότζεκτ.

Παραιτήθηκαν από το Πρωινό ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά μετά την επιστροφή του Λιάγκα

Μόλις πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά, παραιτήθηκαν από το Πρωινό, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και ήδη κάνει τις πρώτες εμφανίσεις του στο πλατό του Πρωινού - δείτε εδώ την ατάκα που είπε για τον ρόλο του.

H Κόνι Μεταξά, σύμφωνα πάντα με τον Νίκο Μουτσινά, πρόκειται να αναλάβει κάποιο ρόλο στη Φάρμα, η οποία ξεκινάει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Μουτσινάς μετέφερε την είδηση πως ο ηθοποιός έφυγε από την εκπομπή, ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται να προστεθούν ακόμα δύο πρόσωπο στο δυναμικό της.

Από τη μία η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δε θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη και από την άλλη ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν πριν από κάποιους μήνες στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη που είχε πρόωρο τέλος στον ALPHA.