Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο Ντουμπάι και σημειώνει - «Να εκτιμάς τα απλά»

Και απλά δε τα λες...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο Ντουμπάι και σημειώνει - «Να εκτιμάς τα απλά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει σχολιαστεί το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις και την επιλογή του να κάνει πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Ο τεννίστας μάλιστα απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για νεοπλουτισμό και προκλητική συμπεριφορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σήμερα, ο αθλητής ανέβασε στον λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την πρωτοχρονιά του στο Ντουμπάι και μέσα στις φωτογραφίες βλέπουμε και τη σύντροφό του. Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Να εκτιμάς τα απλά»

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Τσιτσιπά με τη σύντροφό του

τσιτσιππας
κοπέλα τσιτσιπα
τσιτσιπάς ντουμπάι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απαντάει πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο tweet - «Γέλασα...»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και απάντησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για τα Harrods, με τον ίδιο να εξηγεί πως γέλασε με τα σχόλια που δέχθηκε.

Ο πασίγνωστος τενίστας αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως δεν στεναχωρήθηκε ενώ δεν το είπε με κακό σκοπό αλλά προκειμένου να προτείνει να γίνει κάτι καλό για την χώρα μας - δείτε εδώ αναλυτικά την ανάρτησή του.

«Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι θετικό και καλό, το οποίο μπορώ να απολαύσω. Δε στενοχωρήθηκα καθόλου, να σας πω την αλήθεια γέλασα. Μου φάνηκε πολύ αστείο, ότι το πήραν από αυτήν την πλευρά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα» δήλωσε.