Πρωινό: Το άτακτο γατί της Λίτσας Πατέρα της επιτέθηκε on air

Πήγε να φάει μέχρι και τη χελώνα της! Έπαθε σοκ η Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Το άτακτο γατί της Λίτσας Πατέρα της επιτέθηκε on air

Άγριες διαθέσεις είχε το γατάκι της Λίτσας Πατέρα και την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της στο πλατό, της επιτέθηκε στο χέρι με αποτέλεσμα να το κατεβάσει από το τραπέζι για να συνεχιστεί η ροή της εκπομπής

.Αφού αστρολόγος και Φαίη Σκορδά συζητούσαν και γελούσαν με το γατί, η παρουσιάστρια έπαθε σοκ όταν το είδε να κατευθύνεται στην γυάλα που έχει ένα χελωνάκι.

«Ε, Λίτσα! Θέλει να φάει την χελώνα! Ας πάμε σε διαφημίσει δεν θέλω να το ζήσω», είπε με γέλια και πήγαν σε διαφημίσεις. Ενώ, η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει και τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ.

Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό

Μέσα από τις προβλέψεις που έκανε τον τελευταίο καιρό στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα είχε καταφέρει να προβλέψει μέχρι και την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή. Μάλιστα σήμερα, η Φαίη Σκορδά την παραδέχθηκε στον αέρα!

Η έμπειρη αστρολόγος είχε μιλήσει για το ζώδιο της Φαίης Σκορδά και εδώ και καιρό έκανε λόγο για μυστικέ συζητήσεις και συμφωνίες, οι οποίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα και κάποια στιγμή θα σκάσουν σαν βόμβα.

Κάτι που έγινε, αφού τη Δευτέρα ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ξαφνικά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς!

Λίτσα Πατέρα Λιάγκας

Ο Νίκος Μουτσινάς μάζεψε όλες τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα και τις έδειξε στη χθεσινή εκπομπή του. Σήμερα, η Φαίη Σκορδά έδειξε το απόσπασμα στην αστρολόγο και παραδέχθηκε on air τις ικανότητές της.

Λίτσα Πατέρα: Η αντίδραση της για την επιστροφή του Λιάγκα - "Πιστεύω σε αυτή τη χημεία"

Η Λίτσα Πατέρα έδωσε τη δική της οπτική στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την επανένωση.

«Είμαι έτοιμη. Καλωσορίζω τα νέα μας. Πόσο καιρό λέω πως οι Δίδυμοι των πρώτων ημερών κάτι πρέπει να γίνει πολύ σημαντικό αυτό τον καιρό; Όπως καταλαβαίνετε πιστεύω πάρα πολύ στους Διδύμους, πιστεύω πάρα πολύ στο χιούμορ τους και σε ό,τι λέει και είναι ενδιαφέρον και ασχολούμαστε όλοι.

Εμένα με χαροποίησε πολύ αυτό, γιατί τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή τη χημεία που μπορεί να είναι εξαιρετική. Συνήθως κάποια ώρα επειδή πρέπει εγώ βάζω κάποιες τελείες. Η δουλειά του αστρολόγου να ξέρετε ότι είναι για εμένα πάρα πολύ σημαντική και υπεύθυνη.

Δεν είναι μόνο τι βλέπεις, αλλά και πότε πρέπει να το πεις, πώς πρέπει να το πεις, που να σταματήσεις, τι να κάνεις, γιατί μπαίνεις μέσα στη ζωή του άλλου και ως ένα σημείο τον επηρεάζεις και αυτό είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και θέλει πολύ σημαντική δουλειά η οποία να είναι συνδεδεμένη και με την ψυχολογία και με την μεταφυσική. Πρέπει να κάνεις καλό και όχι κακό», είπε η Λίτσα Πατέρα. Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ