Αγγελική Ηλιάδη: Κύμα αρνητικών σχολίων μετά τις πλαστικές επεμβάσεις της

«Τρομακτική! Δεν έχεις καμία σχέση με αυτό που ήσουν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική Ηλιάδη: Κύμα αρνητικών σχολίων μετά τις πλαστικές επεμβάσεις της

Τεράστια θύελλα αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων φαίνεται να προκάλεσε τις τελευταίες μέρες το νέο πρόσωπο της Αγγελικής Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια παρέα με τον πλαστικό της χειρουργό και αποκαλύπτει το νέο της πρόσωπο το οποίο είναι απαλλαγμένο από τους μαύρους κύκλους.

Η Αγγελική Ηλιάδη, που πρόσφατα έπεσε θύμα απάτης, επισήμανε πως έκανε μια ενέσιμη θεραπεία κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους και για να δείχνουν πιο ξεκούραστα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία σε μόλις λίγα λεπτά απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια και δεν ήταν λίγοι αυτοί οι ακόλουθοι που την κατέκριναν για το.. νέο της πρόσωπο με με τους περισσότερους να της λένε πως έχει παραμορφωθεί και έχει γίνει αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπό της με την τραγουδίστρια να απαντά λέγοντας: «Ε, τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς! Καλό σου βραδάκι».

Η ανάρτηση που προκάλεσε τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων:

Αγγελική Ηλιάδη πλαστικές

Μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε:

Αγγελική Ηλιάδη σχόλια για πλαστικές

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο Άραβας που διατηρεί σχέση μετά το χωρισμό από τον Γκέντσογλου

27χρονος είναι ο Άραβας επιχειρηματίας που φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της Αγγελικής Ηλιάδη και διατηρούν σχέση μετά το χωρισμό της, από τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Γκέντσογλου.

Όπως αναφέρει η Espresso, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 27χρονος ονομάζεται Ιμάν, είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι και έχει το παρατσούκλι «ο Αραβας». Μάλιστα, το μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια έχει περάσει στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αγγελική Ηλιάδη με τον επιχειρηματία να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι, που είχε live ο Αγγελος Διονυσίου.

Δείτε ποιες είναι ωστόσο, σήμερα, οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη νέος σύντροφος Άραβας