Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ στην Φάρμα, παίζαμε αφιλοκερδώς»

Ο νικητής του ριάλιτι τα έβγαλε όλα στην φόρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ στην Φάρμα, παίζαμε αφιλοκερδώς»

Το πρωί της Τρίτης, ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και στον Αρτ και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη Φάρμα.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, που είχε αναδειχθεί και νικητής, τόνισε πως δεν πήραν ούτε ένα ευρώ και πως παίζανε αφιλοκερδώς.

Στάθης Αγγελόπουλος φάρμα

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήμουν ο νικητής τότε, είχα κερδίσει ένα χρηματικό ποσό για κάποιο ίδρυμα, το οποίο είχε παραδώσει το κανάλι. Εμείς δεν πήραμε ούτε ευρώ τότε.

Όχι βέβαια, δεν πληρωθήκαμε, αφιλοκερδώς το κάναμε. Δεν ήμουν άνετος με τα ζώα, αλλά εξοικειώθηκα εκεί. Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Το κέρδος μας ήταν η δημοσιότητα που παίρναμε μέσα από το ριάλιτι. Δεν θα ξεχάσω που κουβαλούσα νερό με τους κουβάδες για τις αγελάδες και που τραγουδούσα στη στρουθοκάμηλο.

Δεν παραγγέλναμε, τρώγαμε ότι είχε το σπίτι. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες επειδή ήμασταν επώνυμοι. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι ότι με έβαλαν στο σπίτι με ένα άλογο, αλλά ήταν τόσο άγριο που με έριξε κάτω και αυτό δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Είμαι διαθέσιμος για να ξαναμπώ στη Φάρμα, γιατί όχι;». Αναφορικά με την φετινή Φάρμα που επιστρέφει σύντομα στους δέκτες, έκλεισε το όνομα που θα αναλάβει τον ρόλο του επιστάτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ραγδαίες εξελίξεις με τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την μεγάλη επιστροφή που πρόκειται να πραγματοποιήσει στον ΑΝΤ1, το ριάλιτι που αγαπήσαμε πριν από αρκετά χρόνια, «Η Φάρμα» και εγώ θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr.

Είναι αλήθεια πως φέτος τα ριάλιτι είχαν την τιμητική τους. Το κάθε κανάλι έβαλε μπρος και από ένα πρότζεκτ και όλοι ανταμείφθηκαν αφού το κοινό έδειξε πως θέλει να βλέπει τέτοιου είδους προγράμματα παρόλο που υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως για το Big Brother και το Bachelor.

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, το ριάλιτι αυτό πρόκειται να γυριστεί στις Αφίδνες και τα γυρίσματα, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ωστόσο είναι αλήθεια πως προς το παρόν υπάρχει ένα «μαύρο σύννεφο» πάνω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς την ίδια στιγμή το Survivor βγαίνει στον αέρα και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Φάρμα ΑΝΤ1

Έτσι, ενώ είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας, μεταξύ αυτών και το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - ο οποίος αρνήθηκε - αλλά και του Γιώργου Αγγελόπουλου, η κατάσταση φαίνεται πως παραμένει στάσιμη και ο ΑΝΤ1 δεν έχει έρθει σε συμφωνία ακόμα με κανέναν.

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε σχεδιάσει να κάνει ένα δυναμικό comeback στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, αντίστοιχο με αυτό που έκανε το Big Brother στον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι εξελίξεις σίγουρα δεν είναι θετικές, αφού το εν λόγω πρότζεκτ όχι μόνο δεν έχει διαφημιστεί όσο χρειάζεται αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο ενδιαφέρον από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως το κανάλι δε θα καταφέρει να υλοποιήσει το πρότζεκτ, παρόλο που μέχρι στιγμής κινείται με αργούς ρυθμούς.