Αθηνά Οικονομάκου: «Δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου το ήξεραν αλλά...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: «Δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου το ήξεραν αλλά...»

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε. Όπως αποκάλυψε μεταξύ άλλων η λαμπερή ηθοποιός, παρόλο που όλοι οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι από το χώρο της showbiz το γνώριζαν, σεβάστηκαν το γεγονός πως δεν ήθελε να μαθευτεί ακόμη.

Έχοντας ήδη ένα παιδάκι, τον μικρό Μάξιμο, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο θα μεγαλώσουν και άλλο σε λίγους μήνες την οικογένεια τους. Ακόμη όμως, δεν έχουν αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο. Εντάξει, φτάνει.

Μαζί ήμασταν με τον σύζυγό μου, όταν το έμαθα. Συζητάμε σιγά σιγα με τον Μάξιμο, έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Βλέπει την κοιλίτσα και εξοικειώνεται, αλλά όλα αλλάζουν όταν βλέπει το μωρό… Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί στα επεισόδια της σειράς (Έλα στη θέση μου), αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου στο δημοσιογράφo.

Η Αθηνά Οικονομάκου μας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη όταν ήρθε η ώρα της»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του φίλης και συνεργάτιδας, Αθηνάς Οικονομάκου, τονίζοντας πως του το ανακοίνωσε όταν ήρθε η ώρα της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με την Αθηνά Οικονομάκου στο Έλα στη θέση μου εδώ και πέντε χρόνια και έτσι ήταν λογικό να μάθει τα νέα της εγκυμοσύνης πολύ νωρίτερα, αφού συναντιούνται καθημερινά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Αθηνά Οικονομάκου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξήγησε πως όλοι χάρηκαν πολύ μόλις το άκουσαν και ευχήθηκε τα καλύτερα στην Αθηνά Οικονομάκου για το δεύτερο παιδάκι της - δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε.

Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο Έλα στη θέση μου, το οποίο ρίχνει αυλαία φέτος, μετά από πέντε χρόνια και ξεκαθάρισε πως καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος, όσο είναι ακόμα στην ακμή του, τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει έκτη σεζόν.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Κάτω Παρτάλι, το οποίο θα επιστρέψει με νέα επεισόδια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.