"Πέθαναν" στα γέλια στο Πρωινό με την ατάκα για τις Άγριες Μέλισσες - «Μόνο ο Παπακαλιάτης λείπει»

Δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια ατάκα ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια στο Πρωινό. Αφορμή στάθηκε το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, μετά την διαρροή πως ο Νικηφόρος θα πιάσει στα πράσα την Δρόσω με τον Κωνσταντή, ενώ είχε συνευρεθεί και με τον ίδιο, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - ο οποίος χθες έκανε αποκαλύψεις για το Survivor - τους αποπροσανατόλισε όλους.

«Μόνο ο Παπακαλιάτης λείπει από εκεί», σχολίασε αυθόρμητα και ξέσπασαν όλοι στα γέλια.

Το γέλιο του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει, ούτε και ο Βαγγέλης Περρής που νωρίτερα τσακώθηκε άσχημα με τον Ουγγαρέζο λόγω του Survivor και της Μαριπόζας.

Tι θα δούμε όμως σήμερα το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες;

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 20/1 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ο Τάκης θα πιαστεί στα χέρια με τον Νικηφόρο μετά τις απειλές του προς την Ασημίνα με αποτέλεσμα να απαγορεύσει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί της. Ωστόσο, σύντομα θα το πάρει πίσω.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 78

Η Ελένη με τον Λάμπρο προσπαθούν να σώσουν τη Σοφούλα από τον Βόσκαρη, ενώ ο Νικηφόρος έρχεται στα χέρια με τον Τάκη και απαγορεύει στη Δρόσω να ξαναδεί τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα επιβεβαιώνει πως ο Νικηφόρος ξέρει για εκείνη και για τον Μπάμπη.

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1 Πρωινό

Ο Μελέτης πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Θέμελη που τους κατέδωσε, ενώ ο Κωνσταντής πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την παράνομη επιχείρησή του. Τα νέα του αρραβώνα της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σκάνε σα βόμβα στο καφενείο. Πώς θα το πούνε στον Άγγελο; Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.