Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στα χιόνια με τη μικρή Μαρίνα

Δείτε τη φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Απόδραση στα χιόνια με τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη εκμεταλλεύτηκε το χιόνι που έπεσε στην Αττική ώστε να κάνει μια απόδραση με τη μικρή της κόρη Μαρίνα στην περιοχή της Πεντέλης.

Μαμά και κόρη έβαλαν τα ζεστά τους ρούχα και λίγο πριν λιώσουν τα πρώτα χιόνια που έπεσαν τον φετινό χειμώνα στη χώρα, πήγαν μια βόλτα στην Πεντέλη ώστε να παίξουν με τι χιόνι.

Η παρουσιάστρια, απαθανάτισε την στιγμή και την μοιράστηκε με τους χιλιάδες φίλους της στο instagram. Μάλιστα δεν ήταν μόνες τους αφού παρέα τους έκανε ο τετράποδος φίλος τους. Πριν λίγες μέρες η Ελένη έκανε μια ανάρτηση που μας κίνησε την περιέργεια.

Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τη μικρή Μαρίνα

μενεγακη χιονια

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Mega; Η μεγάλη πρόταση

“Το τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως γίνει και όπως μου έρθει” είχε πει η Ελένη Μενεγάκη προς τους δημοσιογράφους τον χειμώνα, ερωτώμενη για τις σκέψεις της που αφορούν στο επαγγελματικό της μέλλον.

Με τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες, όντως η Ελένη αρχικά επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα για εκείνη, αφιερωμένη στην οικογένεια και στον εαυτό της, κερδίζοντας έναν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που ποτέ ξανά δεν είχε. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα τα αφήσει όλα στην τύχη τους, χωρίς προγραμματισμό, αφήνοντας εν ευθέτω χρόνω τους επίδοξους τηλεοπτικούς μνηστήρες.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η πρόταση του Mega στην Ελένη Μενεγάκη

Γι' αυτό και λίγο μετά τις γιορτές πήρε σάρκα και οστά η μυστική της συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος του Mega, που της κατέθεσε σαφή πρόταση συνεργασίας -και όχι απλώς για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της- για την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Το πώς και αν θα επέστρεφε εκείνη σε ένα format που η ίδια δημιούργησε στην ελληνική τηλεόραση και αντιγράφτηκε κατά κόρον και πώς θα το έβαζε σε άλλους πιο σύγχρονους δρόμους είναι μια συζήτηση που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Η Ελένη δεν βιάζεται να αποφασίσει, θεωρώντας πως θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμα μέχρι να βρει τον δρόμο που θα είναι ο κατάλληλος για να ακολουθήσει. Ακόμα και με διαφορετική εκπομπή, αλλά σίγουρα στο κανάλι που θα της παρέχει περισσότερη εμπιστοσύνη και ελευθερία κινήσεων. Και εκεί το Mega έχει προς το παρόν ένα μικρό... προβάδισμα!

Εκτός από τον Σούμο, τον αγαπημένο σκύλο της Μαρίνας, το γατάκι που της πρότεινε να υιοθετήσει η make up artist και καλή της φίλη Ρούλα Σταματοπούλου, είναι η νέα λατρεία της Ελένης. Είναι η συντροφιά της όταν τα παιδιά της ασχολούνται με τα μαθήματά τους ή όταν πίνει τον πρωινό καφέ της στον κήπο. Αυτές οι απλές έως και απλοϊκές νέες συνήθειες της Ελένης τής χαρίζουν μια πρωτόγνωρη χαρά. Παρόμοια με εκείνη όταν είδε τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν το πρωινό της Δευτέρας και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, όπως κάνει και με άλλες προσωπικές της στιγμές τους τελευταίους μήνες, δείτε εδώ την φωτογραφία.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.