Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη - «Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες»

Η σπαρακτική εξομολόγηση της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη - «Η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες»

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μια σπαρακτική αποκάλυψη με τους followers στο instagram, αναφέροντας πως η μαμά της κάνει χημειοθεραπείες.

Η κούκλα Θεσσαλονικιά μας έχει συνηθίσει να προσφέρει χαρά και γέλιο, όμως όπως φαίνεται περνάει αρκετά δύσκολα στην ζωή της.

Μέσα από ένα Q & Α που έκανε με τους ακολούθους της στο Instagram αποκάλυψε την υγεία της μητέρας της, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός θαυμαστής την ρώτησε «Γιατί δεν μένεις με τη μητέρα σου μέχρι να βρεις το σπίτι που θέλεις;» με την ίδια να απαντά: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε την βλέπω… σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid και να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες». Δείτε εδώ ωστόσο, την καινούργια της φωτογραφία που είναι σκέτο υπερθέαμα!

Ιωάννα Τούνη εξομολόγηση για την μαμά της

Ιωάννα Τούνη με την μαμά της

Αφοπλιστική η Τούνη για τα σχόλια περί χρημάτων μέσω "ανιαρών πράξεων" - «Στους κομπλεξικούς στέλνω φιλάκια»

Η Ιωάννα Τούνη απάντα στις φήμες που την θέλουν να βγάζει χρήματα μέσω «ανίαρων πράξεων» και το σχόλιο της είναι αρκετά αφοπλιστικό.

Η γνωστή επιχειρηματίας και instagrammer ξέρει πολύ καλά να προκαλεί τον πανικό, είτε με τις δηλώσεις της -όπως αυτή εδώ- είτε με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες πικάντικες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία από αυτές αφορούσε το αν η ίδια έχει ακούσει ποτέ ότι βγάζει χρήματα από «ανίερες πράξεις».

Η Ιωάννα Τούνη, ασφαλώς, δεν δίστασε να απαντήσει και έγραψε:

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια.

Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο».

Ιωάννα Τούνη