Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η Ζήνα Κουτσελίνη με πρότεινε για παρουσιάστρια του Happy Day"

Και μάλιστα κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στο Happy Day την εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show.

Μάλιστα η παρουσιάστρια, έκανε και μια αποκάλυψη για την σύσταση του Happy Day πριν από 8 χρόνια και τη βοήθεια της Ζήνας. Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποια ήταν η ερώτηση από τις Σφήκες που την είχε εξοργίσει.

Αυτή είναι η αποκάλυψη της Σταματίνας για την Ζήνα Κουτσελίνη

«Είναι γεγονός πάντως και μπορώ να επιβεβαιώσω γιατί εγώ θήτεψα δίπλα στην Ζήνα, όταν ως ακριβοπληρωμένο στέλεχος έστησε ένα κανάλι το ALTER τότε με την έννοια του να το ξανά στήσει, υπήρχαν άνθρωποι πριν πάει η Ζήνα, απλά η Ζήνα κλήθηκε να επανασυστήσει το κανάλι και να του δώσει μία νέα ταυτότητα. Το λέω γιατί εγώ έτυχε τότε να την γνωρίσω και να συμπορευτούμε και όντως παιδιά σαν στέλεχος σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας, ότι ξέρει την δουλειά, ότι θα σε οδηγήσει με τέτοιο τρόπο ώστε η επιτυχία να είναι μονόδρομος.

ζήνα κουτσελίνη

Εγώ δεν θα ξεχάσω και πάντα θα αναγωρίζω και θα το λέω ότι όταν συστήθηκε το Happy Day στον ALPHA και πρότεινε η Ζήνα εμένα ως παρουσιάστρια, κάποιοι της είπαν η Σταματίνα τώρα δεν είναι πολύ στα πάνω της. Το είδε το οραματίστηκε, το φαντάστηκε με την Μαίρη, έσκισε και είμαστε τώρα 8 χρόνια στον αέρα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct στον ALPHA, με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση με τους συνεργάτες της στο Happy Day.

Η ίδια, αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει, αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Σκέφτεται να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδάκι;

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει μεγάλη αδυναμία στις 2 κόρες της και στο γιο της, που είναι ο μικρός της οικογένειας. Στην εκπομπή της, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες γλυκές αποκαλύψεις για το πως περνάνε στο σπίτι.

«Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά... Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί...» ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση σε κάποια χώρα του εξωτερικού, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του»

Τι την τσαντίζει στον σύζυγό της; «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».