Ζένια Μπονάτσου: Βρέθηκε στη φοιτητική πορεία - "Λευτεριά στο λαό θάνατος στο φασισμό"

Κατέβηκε στο Σύνταγμα με τις φοιτητικές παρατάξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζένια Μπονάτσου: Βρέθηκε στη φοιτητική πορεία -

Στο κέντρου του συντάγματος βρέθηκαν σήμερα εκατοντάδες φοιτητές και φοιτητικοί σύλλογοι ώστε να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, παρευρισκόμενη ήταν και η Ζένια Μπονάτσου.

Η Ζένια θέλησε να υποστηρίξει τις παρατάξεις που θέλουν την αστυνομία εκτός των πανεπιστημίων και μάλιστα ανέβασε και πολλά insta stories στον λογαριασμό της στο instagram.

Ένα από αυτά έγραφε χαρακτηριστικά: “Λευτεριά στο λαό θάνατος στο φασισμό”, πριν λίγο καιρό ωστόσο είχε κάνει μια εξομολόγηση για την γιαγιά της Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε την ανάρτηση της Ζένιας Μπονάτσου

ζένια μπουνάτσου διαμαρτυρία

Ζένια Μπονάτσου: "Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό"

Το DNA φυγείν αδύνατον... Λίγα λεπτά μαζί της και θα ακούσεις στο βάθος το γρέζι από τη θρυλική φωνή του Βλάσση Μπονάτσου, στο πρόσωπό της, όμως, θα δεις όλες τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου και τον τσαμπουκά της γιαγιάς της Ζωής Λάσκαρη. Μετά το τέλος του J2US η Ζένια Μπονάτσου ανοίγει την καρδιά της για τις στιγμές που δεν πρόλαβε να ζήσει με τον πατέρα της, για το αυτοάνοσο νόσημα που του στοίχισε τη ζωή, το οποίο κληρονόμησε, και για το παρασκήνιο της οικογενειακής συμφιλίωσης με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη θεία της Μαρία-Ελένη στο μνημόσυνο της γιαγιάς της στη Μύκονο.

Το τέλος του J2US έφερε και μια μεγάλη αγωνία για εκείνη, αφού πλέον ψάχνει εκ νέου για δουλειά. Η κατάσταση στο θέατρο είναι δύσκολη, το ίδιο και στην εστίαση, στην οποία δούλεψε ένα χρόνο ως σερβιτόρα στη Μύκονο, επομένως, λέει χαρακτηριστικά, πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μάθει κάτι καινούργιο. Είναι έτσι αλλιώς μαθημένη στις δυσκολίες, αφού μόλις στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών χρειάστηκε να περάσει μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες για ένα νέο κορίτσι.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You, Φωτογραφίες Κώστας Καπαρελιώτης

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Coco-Mat Hotel Nafsika για την ευγενική φιλοξενία

Θα κάνεις το εμβόλιο του κορωνοϊού;

Δεν είμαι γιατρός για να λέω τι είναι σωστό και τι όχι. Η ταπεινή μου γνώμη, χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, είναι πως δεν θα το κάνω επειδή δεν φοβάμαι αυτή την αρρώστια. Και να μου συμβεί, προτιμώ να την περάσω, παρά να κάνω ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με βάση όσα λένε οι γιατροί.

Την καραντίνα την περνάς μόνη ή με κάποιον σύντροφο;

Είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου κοντά και τη... χαρά μου! (γέλια)

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την φωτογράφιση!