Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλάει για όλα απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έχει να πει πολλά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλάει για όλα απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημέρων.

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πέτρο Κωστόπουλο! O πολυσυζητημένος δημοσιογράφος κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα.

Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ στο οποίο τράβηξε βίντεο την Κατερίνα Λιόλιου.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο και θα συζητηθεί.

πέτρος κωστόπουλος

Τσιμτσιλή για σχέση Κωστόπουλου - Λιόλιου: «Ρατσιστικό να σχολιάζουμε συνέχεια την διαφορά ηλικίας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την άποψη της, για την σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο παρουσιαστής και εκδότης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, τόσο για το ταξίδι του στο Ντουμπάι εν μέσω κορωνοϊού, όσο και για την σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια..

«Ο Πέτρος Κωστόπουλος συζητήθηκε πολύ το σαββατοκύριακο, είδαμε και τις φωτογραφίες με την Κατερίνα Λιόλιου, αλλά ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί την σχέση τους. Το λέω γιατί έχουν ακουστεί πολλά για την διαφορά ηλικίας, πέρα από αυτό σε αυτή την εικόνα δεν φαίνεται η διαφορά ηλικίας. Είναι λίγο ρατσιστικό να σχολιάζουμε συνέχεια την διαφορά ηλικίας.

Εμείς δεν κάνουμε εδώ το τηλεδικαστήριο και καλό είναι να μη γίνεται ούτε στα social media. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει και έχει πληρώσει για τις αμαρτίες του. Προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με αυτή την εταιρία. Ας σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία, δεν χρειάζεται. Ο καθένας πορεύεται και κρίνεται για τα πεπραγμένα του».