Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου»

Μίλησε και για το επίμαχο ταξίδι στο Ντουμπάι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου»

Λίγο καιρό μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στα social media, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και να μιλήσει τόσο για το Ντουμπάι όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία είναι καθαρά φιλική.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και στην σχέση που είχε με τους γονείς του.

Αναφερόμενος στο ταξίδι στο Ντουμπάι είπε: «Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος. Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι» - δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο από το ταξίδι του.

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο».

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι

Για τη σχέση του με τους γονείς του: «Έμαθα ότι ήμουν ανεπιθύμητος στου γονείς μου. Η μάνα μου δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν αριστεροί και η μητέρα μου δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό. Νόμιζε ότι θα γεννήσει κορίτσι. Γεννιέμαι εγώ. Η μάνα μου λέει όχι πάρτε το από δω και λιποθυμάει. Μετά η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν υπέροχη. Ήθελαν να πάω στο εξωτερικό να σπουδάσω.

Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους στου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου, μου είπε ότι αν σκεφτώ την αυτοκτονία θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα».

Κατερίνα Λιόλιου: Ποια είναι η 26χρονη που ακούστηκε πως έκλεψε την καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Η Κατερίνα Λιόλιου συστήθηκε στο κοινό τραγουδώντας το «Dream On» των Aerosmith, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο Voice με τον δυναμισμό και την χροιά της. Στη συνέχεια ήρθε η αναγνώριση στα μάτια του κόσμου τόσο για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στην σκηνή όσο και για την αψεγάδιαστη εικόνα της στην καθημερινότητά της...

Η Κατερίνα Λιόλιου τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στα καλύτερά της, σε όλους τους τομείς, αφού οι πρόσφατες εξελίξεις και ένα ταξίδι στο Ντουμπάι φαίνεται πως την έφεραν ακόμα πιο κοντά με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την σχέση αν κι έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο μιλάνε σπάνια για την προσωπική τους ζωή, με τον επιχειρηματία και πρώην εκδότη να μην έχει εμφανιστεί με κάποια άλλη γυναίκα μετά το διαζύγιό του από την Τζένη Μπαλατσινού. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ανάμεσά τους, πάντως ήδη άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν πως είναι πολύ ευτυχισμένοι, αν και δυσαρεστημένοι από τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Άλλωστε, ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Φωτιά πάνω στην πίστα η Κατερίνα Λιόλιου

Από τη Θεσσαλονίκη μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές, με το όνειρο του Voice να τη φέρνει στις μεγάλες πίστες - ανάμεσά τους το Cabaret@Romeo, το YTON και το Fix. Είδωλό της η Δέσποινα Βανδή, μουσικός μέντοράς της ο Στέλιος Ρόκκος, που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα, με την ίδια να έχει επιρροές από την Αρίθα Φράνκλιν και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Η καραντίνα και το επακόλουθο κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων μπορεί να έβαλαν φρένο στις εμφανίσεις της, με την ίδια να δηλώνει πως πέρασε ακόμα και κατάθλιψη το πρώτο διάστημα. Ωστόσο, τους τελευταίους δύο μήνες, παρά το lockdown, φαίνεται πως έχει έναν πολύ γλυκό λόγο να χαμογελά...

Κατερίνα Λιόλιου Πέτρος Κωστόπουλος

Κατερίνα Λιόλιου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ