Γιώργος Καράβας: «Έκλαψα αρκετές φορές για τη δουλειά μου»

Η εξομολόγηση για το GNTM και για την καριέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: «Έκλαψα αρκετές φορές για τη δουλειά μου»

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος χθες βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύχρονη καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ηττηθεί και έχει κλάψει για τη δουλειά του.

«Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας, αναφορικά με το GNTM - δείτε εδώ τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε πριν το ριάλιτι.

Για τη δουλειά του είπε: «Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή».

Γιώργος Καράβας The 2night show

Όσο για την οικογένειά του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένας συγκαβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταλαμπαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».

Γιώργος Καράβας: Μετά το τέλος του GNTM μιλά για την εμπειρία - "Είναι πολύ σκληρό..."

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε μετά το τέλος του GNTM 3 και έκανε μια ανασκόπηση σε όσα έγιναν αυτή τη χρονιά που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Το μοντέλο δήλωσε: «Το φλερτ μου με την τηλεόραση μετράει χρόνια. Είχα κατά καιρούς δεχτεί διάφορες προτάσεις για να συμμετάσχω σε ψυχαγωγικά προγράμματα, όμως δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Η πρόταση για το GNTM ήρθε στην πιο κατάλληλη εποχή, καθώς λόγω της πανδημίας είχαν περιοριστεί τα επαγγελματικά μου ταξίδια στο εξωτερικό, οι επιδείξεις κι οι φωτογραφήσεις. Οι παγκόσμιες παραγωγές στον χώρο της μόδας μειώθηκαν αλλά κι άλλαξαν μορφή, ακόμα έριξε τα καρφιά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

καραβασ

Το αντικείμενο ήταν σχετικό με την δουλειά μου, κάτι που σίγουρα διευκόλυνε το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην αρχή δεν υπήρξε στρες. Το άγχος, όμως, δεν κράτησε περισσότερο από μία ημέρα. Το πρώτο βράδυ των γυρισμάτων ομολογώ ότι έμεινα άυπνος.

Έφτασα στο πλατό χωρίς να έχω κλείσει μάτι, τα έδωσα όλα κι από την επόμενη ημέρα όλα μπήκαν στην ροή που έπρεπε. Εκείνο που με βάρυνε στην αρχή ήταν πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι σκληρό Μέσο. Μπορείς να πεις κάτι κι εύκολα να παρεξηγηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.