Ο Γιώργος Καράβας ρίχνει ξανά τα «καρφιά» του για την Παπαγεωργίου - «Δεν ασχολούμαι καν!»

Συνεχίζεται η κόντρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Γιώργος Καράβας ρίχνει ξανά τα «καρφιά» του για την Παπαγεωργίου - «Δεν ασχολούμαι καν!»

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Βασιλική Μπασιούρη και έριξε ξανά τα «καρφιά» του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κόντρα μεταξύ των δυο μοντέλων φαίνεται να μην έχει τελειωμό αφού και οι δύο από την μεριά τους δεν σταματούν να σχολιάζουν και να πετούν αβέρτα τις σπόντες τους.

Ο Γιώργος Καραβάς που φαίνεται να έχει κουραστεί με την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα, δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι καν, δεν με αγγίζουν καν σχόλια τέτοιου είδους. Δεν μας χωρίζει τίποτα, ούτε εμένα, ούτε την Ηλιάνα. Κάθε άνθρωπος έχει κάνει την καριέρα του. That’s it!»

Μεταξύ των άλλων, τόνισε και την επιθυμία του να συνεχίσει και στον επόμενο κύκλο του GNTM, το ίδιο και η Βίκυ Καγιά που τον θεωρεί τον απόλυτο σταρ της φετινής σεζόν: «Θεωρώ ότι η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Γιώργος Καράβας ξεκαθάρισε ξανά την θέση του προς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Είμαι εδώ για το GNTM...»

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στις κάμερες των εκπομπών μετά το τέλος του τελικού του GNTM 3 και ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως δεν θέλει να ασχοληθεί με όσα είπε για εκείνον μιας και έχει έρθει μόνο για το ριάλιτι.

Πριν από λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιας και η τελευταία είχε μιλήσει για την ικανότητά του ως coach συγκριτικά με την Έλενα Χριστοπούλου - δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το κομμάτι το τηλεοπτικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, όλα πήγαν καλά και το προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει στον εαυτό μου, το κέρδισα. Ο κόσμος ήταν ο τελικός κριτής, όπου έδωσε στον Ηρακλή το αβαντάζ και με τη συνολική πορεία και τη βαθμολογία που είχαν δώσει οι κριτές, το άξιζε! », είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον αδίκησε με τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο, πραγματικά. Εγώ εδώ βρίσκομαι για το GNTM, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο».

Γιώργος Καράβας GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου