Άγριες Μέλισσες - Βίκυ Διαμαντοπούλου: «Η Σοφούλα θα βάλει κάποια στιγμή νυφικό»

«Δεν είναι κακό παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Βίκυ Διαμαντοπούλου: «Η Σοφούλα θα βάλει κάποια στιγμή νυφικό»

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (21/1) στην εκπομπή The 2night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή η «Σοφούλα» θα βάλει νυφικό.

Η νεαρή ηθοποιός έκανε την έκπληξη με τον χαρακτήρα της φέτος στην αγαπημένη σειρά και έτσι αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την πολυτάραχη ζωή της «Σοφούλας».

«Η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες είναι 19 χρονών. Δεν είναι κακό παιδί η Σοφούλα. Καταλαβαίνω πως φαίνεται και θα μπορούσε να διαχειριστεί αλλιώς τα πράγματα. Είναι στα ντουζένια της η Σοφούλα. Ζει σε μια εποχή που δεν έχει λόγο για αυτό της βγαίνει η αντίδραση. Αν ένα κορίτσι έκανε τα ίδια πράγματα το 2021 θα ήταν φυσιολογικό. Όταν διαβάζω τα σενάρια σοκάρομαι και εγώ. Με υποδέχθηκαν στο σήριαλ με μεγάλη χαρά. Είναι όλοι καλοί άνθρωποι. Κάποια στιγμή η Σοφούλα θα βάλει νυφικό», είπε η Βίκυ Διαμαντοπούλου για το ρόλο της στη σειρά - δείτε εδώ ποια πρόσωπα επιστρέφουν στις Άγριες Μέλισσες.

Βίκυ Διαμαντοπούλου Άγριες Μέλισσες

Όσο για τη σχέση που έχει με τους γονείς της, ανέφερε: «Οι γονείς μου είναι περήφανοι για μένα. Ήρθα κάπως φυσικά το να γίνω ηθοποιός. Σπούδασα 7 χρόνια θεατρολογία και υποκριτική. Μου δίνει χαρά. Μένω με τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Εγώ και η αδελφή μου μαγειρεύουμε στο σπίτι. Όταν είπα στους γονείς μου ότι πέρασα θεατρολογία στην αρχή έκλεισε η γραμμή. Μετά όμως ήταν εντάξει».

Βίκυ Διαμαντοπούλου - Άγριες Μέλισσες: "Η Σοφούλα έλκεται σωματικά από τον Βόσκαρη γιατί της αρέσουν..."

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου από τις Άγριες Μέλισσες σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, κάνει την παρθενική της φωτογράφιση ως ηθοποιός στο YOU.

Περήφανη Βλάχα στην καταγωγή όπως δηλώνει, από μικρή ηλικία έλαβε μέρος σε διαφημιστικά, δούλεψε με επιτυχία ως σερβιτόρα και με... αποτυχία ως μπαργούμαν, μέχρι να σπουδάσει ηθοποιός και να κάνει το μεγάλο της τηλεοπτικό ντεμπούτο φέτος ως “Σοφούλα”, που βάζει φωτιά στο Διαφάνι. Η παιδική της ζωή στο χωριό, το διαζύγιο των γονιών της, το όνειρο να γίνει μοντέλο, ο ανταγωνισμός, η τυχαία γνωριμία της με τη Δανάη Μιχαλάκη όταν ήταν φοιτήτριες, αλλά και όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Οι αποκλειστικές αποκαλύψεις της Βίκυς Διαμαντοπούλου για την σειρά Άγριες Μέλισσες

Πέρασες από οντισιόν για τις “Άγριες Μέλισσες”;

Δοκιμάστηκα και σε άλλους ρόλους της δεύτερης σεζόν, όπως της Δόμνας και της Ζορζέτ, αλλά καταλήξαμε τελικά στη Σοφούλα.

Είχες πολύ άγχος στο πρώτο σου γύρισμα;

Είχα πάρα πολύ άγχος, ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα. Η πρώτη μου σκηνή ήταν με τον πατέρα μου και τη μητέρα μου (σ.σ τον Χρήστο Πλαϊνη και τη Δανάη Λουκάκη) και ετοιμαζόμουν να βγω το πρώτο μου ραντεβού με τον Άγγελο. Στην πρώτη μου ατάκα στη σειρά δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μια λέξη! Αλλά όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί με βοήθησαν πολύ στη συνέχεια και μου έφυγε τελείως το άγχος.

Ο ρόλος σου ως Σοφούλα περνά πια σε ένα άλλο επίπεδο, πιο σοβαρό και καθόλου αθώο. Θα είσαι θύμα του Βόσκαρη ή θα ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις;

Βίκυ Διαμαντοπούλου Άγριες Μέλισσες

Η Σοφούλα θα κατέβει στα επόμενα επεισόδια από το ροζ συννεφάκι της. Φυσικά και θα είμαι θύμα του, δεν ξέρω ακόμα ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί εκείνος ξέρει και το καλύπτει πολύ καλά όταν είναι μαζί μου. Έχει πει πολλές φορές μέχρι τώρα ότι είναι ερωτευμένη η Σοφούλα, αλλά είναι μόλις 19 ετών και δεν ξέρει τι είναι αγάπη και τι έρωτας. Έλκεται σεξουαλικά από τον Βόσκαρη, γιατί της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες αλλά και αυτοί που έχουν εξουσία.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Βόσκαρης θα σου κάνει πρόταση γάμου. Αληθεύει; Και πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου;

Ανυπομονώ κι εγώ να δω αν θα είμαι νύφη στο πλευρό του. Η συμπεριφορά των γονιών μου εξαρτάται από όταν μάθουν τι είναι τελικά ο Βόσκαρης. Θα προσπαθήσουν, όμως, να με προστατέψουν. Και επειδή κάποιος δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ καιρό, θα αρχίσω να καταλαβαίνω ποιος είναι. Θεωρώ όμως πως θα το παλέψει η Σοφούλα. Δεν θα πει εύκολα πως έχουν δίκιο όσοι τον πολεμούν.

Οι γονείς σου θα πάνε στον γάμο σου;

Θα πάνε; (γέλια)

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξη της Βίκυς Διαμαντοπούλου!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ