Βόλτα στο Ζάππειο Τανιμανίδης και Μπόμπα - Αρκετά φουσκωμένη η κοιλίτσα της Χριστίνας

Πολύ τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βόλτα στο Ζάππειο Τανιμανίδης και Μπόμπα - Αρκετά φουσκωμένη η κοιλίτσα της Χριστίνας

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εντοπίστηκαν στο Ζάππειο κάνοντας μια ξεκούραστη και χαλαρή βόλτα παρέα με φίλους.

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο μιας και σε λίγους μήνες η Χριστίνα θα φέρει στον κόσμο δύο αγοράκια -δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι-.

Παρέα με τον Μάνο Γαβρά, την Μαρίνα Βερνίκου, τον Μίλτο Καμπουρίδη αλλά και τον τετράποδο φίλο τους, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας και να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό.

Όλη η παρέα φοράει άνετα και φαρδιά ρούχα, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας Μπόμπα να κρύβεται κάτω από τις ζακέτες.

Τανιμανίδης και Μπόμπα Ζάππειο

Τανιμανίδης και Μπόμπα

Βόλτα στο Ζάππειο Τανιμανίδης και Μπόμπα

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο και ανυπομονούν να αγκαλιάσουν τα δυο τους αγοράκια. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του σπιτιού!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και μας το αποδεικνύουν καθημερινώς.

Η Χριστίνα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, όπως αυτή που μας έδειξε την κοιλίτσα της, και σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε στο Instastory της, το ζευγάρι κρέμασε κάποια φωτάκια στον τοίχο του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αυτή τον φορά τον «μάστορα».

Δείτε παρακάτω το instastory της Χριστίνας Μπόμπα:

Τανιμανίδης - Μπόμπα σπίτι