Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου με την εξομολόγηση της - «Με πιάνει σοκ και ανατριχιάζω»

Η ανατριχιαστική ιστορία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η Κατερίνα Καινούργιου με την εξομολόγηση της - «Με πιάνει σοκ και ανατριχιάζω»

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου λύγισε στον αέρα του Ευτυχείτε με την σοκαριστική ιστορία που περιέγραψε.

Με αφορμή ένα βίντεο της Σοφίας Μπεκατώρου που προβλήθηκε στην εκπομπή, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πρώτη φορά ένα περιστατικό που είχε βιώσει στο παρελθόν που αφορά μια κοπέλα που έκανε παρέα.

 Κατερίνα Καινούργιου συγκινητική εξομολόγηση

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μου είχε κάνει κάτι κακό, όχι πολύ σοβαρό αλλά εμένα με πλήγωσε… και θυμάμαι με είχε πιάσει άνθρωπος από το συγγενικό της περιβάλλον και μου είχε εξομολογηθεί το εξής «συγχώρησε την. Μην ασχοληθείς άλλο».

Την είχαν βιάσει στα 15 της χρόνια και μου είχε περιγράψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι είχε γίνει από συγγενικό πρόσωπο.

Πώς αυτό το κορίτσι μέσω παιδοψυχολόγο και μετά ψυχιάτρου να το ξεπεράσει, δεν το ξεπέρασε ποτέ και έχει παντρευτεί, αλλά έως σήμερα έχει πρόβλημα συμπεριφοράς, ίσως να μην μπόρεσε να το γιατρέψει μέσα της.

Σκέψου να συμβεί αυτό, με πιάνει σοκ και ανατριχιάζω… Από τότε λέω μην κρίνεις Κατερίνα, μην στοχοποιείς, δεν ξέρεις τι έχεις περάσει ο καθένας…». Η Κατερίνα έκανε μια ακόμη αποκάλυψη επίσης, για τον σύντροφο της!

Καινούργιου: Επέστρεψε στο πλατό του Ευτυχείτε - «Έχασα τις αισθήσεις μου! Ο γιατρός μου είπε...»

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στο πλατό Ευτυχείτε και μίλησε για την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε χθες, και την έκανε να αποχωρήσει εσπευσμένα από την εκπομπή πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους και αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της.

Χαμογελαστή και λαμπερή - όπως πάντα άλλωστε - μίλησε για το πρόβλημα στην υγεία της, αλλά και τι της είπε ο γιατρός που επισκέφθηκε.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε πρόβλημα υγείας

«Είμαι καλά και ευχαριστώ ειλικρινά. Μου είπε ο γιατρός ότι ήταν μια κρίση πανικού. Ήμουν πολύ καλά, ξεκούραστη, δεν ήμουν καν αγχωμένη και ξαφνικά έχασα τις αισθήσεις μου»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω φύγει ξανά από τον τηλεοπτικό αέρα και ένιωσα λίγο άσχημα και για εσάς εδώ. Όλα καλά τώρα. Δόξα τω Θεώ».