Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση από τον παντρεμένο με παιδί εργοδότη μου»

Σοκάρει η μαρτυρία της τραγουδίστριας...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση από τον παντρεμένο με παιδί εργοδότη μου»

Το πρωί της Παρασκευής, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και εξομολογήθηκε για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε με ειλικρίνεια πως: «Φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela.

Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί».

Πέννυ Μπαλτατζή παρενόχληση

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα.

Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα» κατέληξε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία σόκαρε με μια δήλωση που έκανε αναφορικά με την μητέρα της.

Πέννυ Μπαλτατζή: «Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη»

Η Θάλεια Ματίκα και η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκαν στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ. Οι δύο γυναίκες μεταξύ άλλων μίλησαν για την μητρότητα. Η τραγουδίστρια μάλιστα, αναφέρθηκε στις άτυχες εγκυμοσύνες της.

Η Θάλεια Ματίκα αρχικά δήλωσε το πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει στην ζωή της τον Τάσο Ιορδανίδη, καθώς χωρίς την προτροπή δεν θα είχε γίνει ποτέ μητέρα. Η Πέννυ Μπαλτατζή, από την άλλη, μίλησε για τις 4 άτυχες εγκυμοσύνες.

«Είχα τέσσερις ατυχίες στο θέμα εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν πολύ μεγάλη ήμουν εξίμισι μηνών, έκανα διακοπή. Έκανα γέννα γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα, έπρεπε να κάνω απλά ενεσούλες για την θρομβοφιλία μου και that’s it. Θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει. Αν γνώριζα το θέμα της θρομβοφιλίας μου… Είναι πολύ σημαντική η κληρονομικότητα. Έμεινα έγκυος με τη μία, με το που παντρεύτηκα ο άντρας μου δεν με ρώτησε, μου είπε θα κάνουμε παιδί. Δεν είναι πολύ γλυκό;», ανέφερε χαρακτηριστικά.