«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη - «Δεν με πρόδωσε ποτέ, είμαστε οικογένεια»

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη - «Δεν με πρόδωσε ποτέ, είμαστε οικογένεια»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και με αφορμή μια δήλωση της, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε τον ρόλο που θα έχει στο Battle of Couples, αποκαλύπτοντας όλα όσα πρόκειται να δούμε στο νέο ριάλιτι.

Έπειτα, η Σάσα έκανε τον επαγγελματικό της απολογισμό και μίλησε για την άριστη σχέση που έχει και διατηρεί με τους ανθρώπους του Έντυπου Τύπου.

Συγκεκριμένα δήλωσε συγκινημένη: «Θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με στήριξε πολύ. Τον Γιάννη τον Κουρτάκη τον εκδότη των Παραπολιτικών και τον διευθυντή τον Παναγιώτη Τζένο.

Η εφημερίδα δεν με πρόδωσε ποτέ. Είμαστε οικογένεια. Δεν νιώθω προδομένη από την τηλεόραση απλά... η τηλεόραση τελειώνει το καλοκαίρι. Στην εφημερίδα είμαστε όλο το χρόνο, είναι αλλιώς. Θέλω να πω το δικό μου ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί πρέπει κάποιος να σου δώσει την ευκαιρία».

«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη

Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη - Ο αδερφός της έγινε πατέρας

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την αγαπημένη δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη. Ο αδερφός της, Παναγιώτης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο μαιευτήριο η νύφη της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις Ιουλίου στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον αγοράκι τους βάρους 3.400.