Λιάγκας: Η ανακοίνωση του για την επιστροφή στο Πρωινό - «Η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης»

Δημοσίευσε και φωτογραφία μαζί με την Φαίη Σκορδά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λιάγκας: Η ανακοίνωση του για την επιστροφή στο Πρωινό - «Η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης»

Από αύριο Δευτέρα 25/1, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό και θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα, η εν λόγω είδηση έσκασε αρχικά σαν "βόμβα" και σχολιάστηκε από πολλές εκπομπές και διαδικτυακές σελίδες.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του, ο παρουσιαστής που είχε προκαλέσει αναστάτωση στον ΣΚΑΙ όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», θέλησε να κάνει την ανακοίνωση στο προφίλ του στο Instagram.

Δημοσίευσε μια παλιά του φωτογραφία από τον ΑΝΤ1 με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά και έγραψε:

«Απο αυριο ξανα μαζι με τη @fayskorda στο @toprwino_ant1 στην εκπομπη που δημιουργησαμε μαζί με τοση αγαπη πριν απο 10 χρονια. Μαζι μας, μπροστα και πισω απο τις καμερες φιλοι και συνεργατες, η πιο δυνατη παρεα της ελληνικης τηλεορασης, αποφασιμενοι με κεφι και καλη διαθεση, να σας κανουμε να περνατε όμορφα οπως ολα αυτα τα 10 χρονια. Σας περιμενουμε απο αυριο και καθε μερα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζι την αγαπημενη τηλεοπτικη πρωινή μας συνηθεια. @d_ougarezos @tasostergiakis @litsa.patera @petros.syrigos @perrisyrou @nancyparadeisanou @papamerikaterina @periklis_vourthis @alexmichas_».

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά Πρωινό

Το πρόσωπο που κάνει πρεμιέρα στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Μετά την αποχώρηση του από τον ALPHA, έπειτα από το τέλος της Ελένης Μενεγάκη, ο Τάσος Τεργιάκης βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Την αποκάλυψη - ανακοίνωση, έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας το logo της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να κάνω πρεμιέρα χειμώνα, για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον δεκαετίες. Το νέο έτος έφερε μια νέα συνεργασία με αξιόλογους συναδέλφους σε ένα τεράστιο κανάλι που με τίμησε ιδιαίτερα με την πρόταση του.. Δευτέρα 25.1.2021 στις 10.00 ακριβώς βάλτε όλοι αντ1 να δείτε ανανεωμένο " Το Πρωινό".. ραντεβού στον αέρα της τηλεόρασης με άποψη, διασταυρωμένες πληροφορίες και αφιερωματικά βίντεο που δεν θα δείτε αλλού!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης στην ανάρτησή του.

Τάσος Τεργιάκης Πρωινό ΑΝΤ1