Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Η συμβουλή που τους έδωσε ο πρώην παίκτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα χθες στο STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Σήμερα, ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή του Έλα Χαμογέλα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού κύκλου σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία, ενώ έδωσε συμβουλή στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν παρακολούθησε την πρεμιέρα, είπε: «Tο είδα γιατί έπρεπε να το δω. Το MasterChef το βλέπω χρόνια. Η παραγωγή μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο. Είναι φανταστική».

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5

Ενώ συμπλήρωσε ο μάγειρας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι. Οι κριτές είναι πάντα φρέσκοι και ανανεωμένοι. Προσπαθούν να μη σε αγχώσουν αλλά τελικά σε αγχώνουν. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Όλο αυτό που αλλάζει με τα 3 ναι είναι καλό».

«Έχει να κάνει με όλα. Mε τον χαρακτήρα του κάθε μάγειρα και το ότι ο καθένας έχει μια δική του ιστορία που καλά κάνει και τη βγάζει προς τα έξω. Η μαγειρική είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βλέπουν οι κριτές. Η γεύση. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους οι διαγωνιζόμενοι».

Ο Σταυρής Γεωργίου αποκαλύπτει - «Δεν θα μπορούσα ποτέ να δουλέψω σε ένα..»

Ο Σταυρής Γεωργίου μίλησε στο Ευτυχείτε και στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στην εκπομπή που έχει αναλάβει στην Κύπρο, στο Masterchef που συμμετείχε πέρσι και αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, πως δεν θα μπορούσε ποτέ να δουλέψει σε ένα.. πρωινάδικο!

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό κάποια ευχάριστα νέα, επισήμανε: «Μπορεί να μην έχω κερδίσει το παιχνίδι, αλλά έχω κερδίσει τον κόσμο. Εγώ δεν ήθελα να είναι το “έπιπλο” στον τίτλο της εκπομπής, αλλά άρεσε σε κάποιους από την παραγωγή, ήταν κάτι σαν brand, πουλούσε και κάπως έτσι χτίστηκε ομόφωνα από όλη την ομάδα ο τίτλος».

Αναφορικά με το να δουλέψει σε μια πρωινή εκπομπή δήλωσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μαγειρεύει σε ένα πρωινάδικο για 10-15 λεπτά για κανέναν λόγο. Την Κατερίνα Λένη την εκτιμώ, έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά. Θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο MasterChef λόγω του κορονοϊού. Ένα μεγάλο μου όνειρο είναι να γίνω κριτής στο MasterChef.»

Τέλος, ο Σταυρής Γεωργίου κατέληξε λέγοντας: «Δεν με νοιάζει που σχολιάζουν τα φρύδια μου. Η Έλενα είναι ακόμα στη ζωή μου, έχουμε και επέτειο τώρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ευτυχείτε