MasterChef 5: Η συγκλονιστική ιστορία του Ελληνογάλλου παίκτη που βίωσε τον ρατσισμό

Ήρθε στο MasterChef για να εκπληρώσει το όνειρό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η συγκλονιστική ιστορία του Ελληνογάλλου παίκτη που βίωσε τον ρατσισμό

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, εμφανίστηκε ο Γιώργος, ο Ελληνογάλλος παίκτης ο οποίος έχει βιώσει τον ρατσισμό μετά από την απόφαση της οικογένειάς του να μετακομίσει μόνιμα στην Γαλλία ενώ δεν γνώριζε τη γλώσσα.

Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα ωστόσο οι γονείς του χώρισαν και έτσι η μητέρα του πήρε εκείνον και τα αδέρφια του και μετακόμισαν στη Γαλλία.

MasterChef Γιώργος ρατσισμός

Εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα καθώς δεν γνώριζε τη γλώσσα και έτσι βίωσε τον ρατσισμό. Τα πράγματα ωστόσο δεν ήταν τόσο καλά για εκείνον ούτε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού όπως είπε στους κριτές, δεν έχει περάσει καλά μιας και δυσκολεύεται πολύ να βρει δουλειά. Νωρίτερα, είδαμε ακόμα ένα Golden Pass!

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Την Κυριακή, ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή του Έλα Χαμογέλα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού κύκλου σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία, ενώ έδωσε συμβουλή στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν παρακολούθησε την πρεμιέρα, είπε: «Tο είδα γιατί έπρεπε να το δω. Το MasterChef το βλέπω χρόνια. Η παραγωγή μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο. Είναι φανταστική».

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5

Ενώ συμπλήρωσε ο μάγειρας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι. Οι κριτές είναι πάντα φρέσκοι και ανανεωμένοι. Προσπαθούν να μη σε αγχώσουν αλλά τελικά σε αγχώνουν. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Όλο αυτό που αλλάζει με τα 3 ναι είναι καλό».

«Έχει να κάνει με όλα. Mε τον χαρακτήρα του κάθε μάγειρα και το ότι ο καθένας έχει μια δική του ιστορία που καλά κάνει και τη βγάζει προς τα έξω. Η μαγειρική είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βλέπουν οι κριτές. Η γεύση. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους οι διαγωνιζόμενοι».