Αγνώριστη η Χριστίνα του Big Brother - Δείτε τη με ξανθά μαλλιά και μπούκλες

Το είδαμε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Χριστίνα του Big Brother - Δείτε τη με ξανθά μαλλιά και μπούκλες

Από τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι του Big Brother, η Χριστίνα Ορφανίδου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι αυτή τη φορά, δε δίστασε να ποζάρει στον φακό, φορώντας μία ξανθιά περούκα με μπούκλες.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια έχει πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση με μακριά ίσια και μαύρα μαλλιά. Αυτή τη φορά λοιπόν έκανε μία έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους και πόζαρε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η αλήθεια είναι πως το ξανθό μαλλί δεν της ταιριάζει τόσο όσο το μελαχρινό ενώ και η ίδια δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη «κάψα» να αλλάξει τα μαλλιά της, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της για όσα έγιναν με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Big Brother Ορφανίδου

Οργισμένη η Χριστίνα Ορφανίδου με τα αδέρφια Βαρουξή: «Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση αυτά που είπαν;»

Η Χριστίνα Ορφανίδου πήρε θέση σε όλα αυτά που ακούγονται μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη και Χρήστου Βαρουξή και τους «άδειασε» για τα καλά.

Τα δίδυμα αδέρφια του «Big Brother» αποκάλυψαν στην Φωλιά των Κου Κου ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να το ξέρει καθώς δεν της το είχαν αποκαλύψει.

Για το γεγονός αυτό ωστόσο, απολογήθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, Καραβάτου και Κατσούλης, χωρίς όμως να σταματάει εδώ το θέμα.

Έτσι, θέση πήρε και η πρώην συμπαίκτρια τους, Χριστίνα, μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λέγοντας: «Σταματήστε να μου στέλνετε τα δημοσιεύματα για τα Βαρουξάκια. Τι είπαν και τι ανέβασα.

Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση; Όταν τα ίδια έκαναν και γελούσαν με αυτά που συζητούσαν με τον Αντώνη στις αρχές του παιχνιδιού, δώσατε σημασία; Όχι, το αφήσατε και πέρασε έτσι.

Τώρα τι σας κάνει εντύπωση από αυτά που είπαν; Οπότε κάντε το γαργάρα και αυτό και συνεχίστε τη ζωή σας».

Χριστίνα Ορφανίδου