Δημήτρης Κεχαγιάς: «Να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται!»

Το σχόλιο του μετά τις καταγγελίες παρενόχλησης και μπούλινγκ στο θέατρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: «Να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται!»

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την βία τόσο λεκτική όσο και σωματική που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη. Το δικό του λοιπόν σχόλιο, θέλησε να κάνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο πρώην παίκτης του Big Brother.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την δική του άποψη, περί του συγκεκριμένου θέματος.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε instastory «Εκτός από το να λέτε στις κόρες σας να προσέχουν, πρέπει πάνω απ'όλα να μαθαίνετε στους γιους σας να σέβονται! Τα σέβη μου».

Δημήτρης Κεχαγιάς Instagram για καταγγελίες παρενόχλησης

Σοφία Δανέζη για Δημήτρη Κεχαγιά: «Προσπαθώ να το πείσω να πάει στο Survivor»

Η Σοφία Δανέζη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον Δημήτρης Κεχαγιά.

Η παίκτρια του Big Brother εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά τραγουδώντας και αναφέρθηκε στις εμπειρίες της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Σοφία Κεχαγιά είπε χαρακτηριστικά: «Ζορίστηκα δεν ήταν εύκολο. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο» ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέο τραγούδι.

Παράλληλα, δήλωσε πως συνεχίζει να βλέπει το Δημήτρη Κεχαγιά και μάλιστα προσπαθεί να τον πείσει να μπει στο Survivor ενώ ανέφερε πως το κοινό ήθελε να υπάρχει το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Δημήτρης Κεχαγιάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως πετάει για Survivor 4

Μετά το μεγάλο "ναι" που φαίνεται να είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Survivor 4 έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρώην παίκτη του Μεγάλου Αδελφού, είχε δείξει πως είναι πολύ ανταγωνιστικός όσον αφορά τα παιχνίδια και αυτός είναι ένας λόγος που η παραγωγή τον θέλει μέσα.

Μετά λοιπόν την είδηση πως φεύγει για Άγιο Δομίνικο, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν έχει καμία σχέση με το Survivor 4 μάλλον για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.

Δημήτρης Κεχαγιάς ανάρτηση Instagram