Δημήτρης Κεχαγιάς: «Στο Big Brother φλέρταρα τη Σοφία»

Αποκάλυψαν αν είναι ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Κεχαγιάς: «Στο Big Brother φλέρταρα τη Σοφία»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (29/1) στο After Dark και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως δεν βρίσκονται σε σχέση αλλά όσο καιρό βρίσκονταν μέσα στο παιχνίδι φλέρταραν.

Οι δύο φίλοι ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και φαίνεται πως έχουν κρατήσει τις εξαιρετικές τους σχέσεις. Από την πρώτη μέρα που βγήκαν από το σπίτι, εξηγούν συνέχεια πως δεν βρίσκονται σε σχέση, ωστόσο η ερώτηση αυτή φαίνεται πως γυρνά ξανά και ξανά γύρω από τα ονόματά τους.

«Είμαστε δυο άνθρωποι που γνωριστήκαμε στο παιχνίδι. Ευτυχώς που γνώρισα τον Δημήτρη Κεχαγιά. Είμαστε δύο φίλοι που αγαπάει ο ένας τον άλλον, σέβεται και εκτιμάει ο ένας τον άλλον. Και υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Αυτά» είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

«Εκτεθήκαμε» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως φλέρταρε τη Σοφία στο παιχνίδι.

Κεχαγιάς Δανέζη After Dark

Όσο για το τέλος του «Big Brother» και τη ζωή μετά από αυτό, η Σοφία Δανέζη δήλωσε χαρούμενή και τυχερή που το έζησε, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί αρκετή αγάπη, αλλά και μερικά επιθετικά σχόλια.

«Πολύ μοναδικό και διαφορετικό. Ήξερα πως θα είναι δύσκολο, αλλά τόσο δύσκολο δεν το περίμενα. Έχεις να κάνεις μόνο με τη ψυχική σου κατάσταση» σχολίασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η Σοφία Δανέζη θα μπορούσε να είναι σύντροφος μου γιατί...»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφία Δανέζη, μετά το τέλος του Big Brother. Είναι μαζί σε σχέση οι δυο πρώην συμπαίκτες;

Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση Κεχαγιά - Δανέζη

Ανεβάσατε μια φωτογραφία με τη Σοφία Δανέζη, πυροδοτώντας τις φήμες ότι είστε τελικά ζευγάρι. Ισχύει;

Αυτό το έλεγαν και όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Εμείς με τη Σοφία, όπως βλέπεις, είμαστε κοντά. Βρισκόμαστε κάθε μέρα. Τώρα, κάτι παραπάνω από μια ανθρώπινη επαφή, όπως έχουμε μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει.

Υπάρχει σχέση ερωτική με τη Σοφία;

Όχι.

Δημήτρης Κεχαγιάς Σοφία Δανέζη σχέση

Είναι η Σοφία μια γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει σύντροφος σου;

Ναι, φυσικά θα μπορούσε, γιατί μου έχει δείξει τον χαρακτήρα της. Ήρθαμε πολύ κοντά στο παιχνίδι, έχουμε μάθει πολλά πράγματα, έχουμε πλησιάσει ο ένας τον άλλον, έχουμε ανοιχτεί ο ένας στον άλλον. Αλλά έως εκεί, μέχρι στιγμής.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς κάνατε μαζί;

Ναι, στο σπίτι μου , είπε στο Secret

Να σημειώσουμε πως πρώην συμπαίκτης τους, δήλωσε πως αυτό που συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι μεταξύ τους, ήταν απλά θέατρο για να κερδίσουν.

Η τρυφερή ανάρτηση του Κεχαγιά για την Δανέζη μετά το τέλος του Big Brother