Με φόρμα η Ελένη Μενεγάκη στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια

Έτσι σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φόρμα η Ελένη Μενεγάκη στον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο από το σπίτι της στα Μελίσσια, στο οποίο ποζάρει με φόρμα και αθλητικά.

Μπορεί όλοι να έχουμε στο μυαλό μας την αγαπημένη παρουσιάστρια ντυμένη με φορέματα και τακούνια ωστόσο τον τελευταίο καιρό που περνάει όλο και περισσότερες ώρες στο σπίτι, η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να κάνει πιο casual συνδυασμούς.

Έτσι λοιπόν, φόρεσε το μπλε αθλητικό της συνολάκι και τα αθλητικά της παπούτσια και απόλαυσε μία ηλιόλουστη μέρα στον κήπο και συγκεκριμένα στις κούνιες των παιδιών της, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του αγαπημένου της συζύγου.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Mega; Η μεγάλη πρόταση

“Το τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως γίνει και όπως μου έρθει” είχε πει η Ελένη Μενεγάκη προς τους δημοσιογράφους τον χειμώνα, ερωτώμενη για τις σκέψεις της που αφορούν στο επαγγελματικό της μέλλον.

Με τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες, όντως η Ελένη αρχικά επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα για εκείνη, αφιερωμένη στην οικογένεια και στον εαυτό της, κερδίζοντας έναν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που ποτέ ξανά δεν είχε. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα τα αφήσει όλα στην τύχη τους, χωρίς προγραμματισμό, αφήνοντας εν ευθέτω χρόνω τους επίδοξους τηλεοπτικούς μνηστήρες.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Γι' αυτό και λίγο μετά τις γιορτές πήρε σάρκα και οστά η μυστική της συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος του Mega, που της κατέθεσε σαφή πρόταση συνεργασίας -και όχι απλώς για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της- για την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Το πώς και αν θα επέστρεφε εκείνη σε ένα format που η ίδια δημιούργησε στην ελληνική τηλεόραση και αντιγράφτηκε κατά κόρον και πώς θα το έβαζε σε άλλους πιο σύγχρονους δρόμους είναι μια συζήτηση που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

 Ελένη Μενεγάκη mega

Η Ελένη δεν βιάζεται να αποφασίσει, θεωρώντας πως θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμα μέχρι να βρει τον δρόμο που θα είναι ο κατάλληλος για να ακολουθήσει. Ακόμα και με διαφορετική εκπομπή, αλλά σίγουρα στο κανάλι που θα της παρέχει περισσότερη εμπιστοσύνη και ελευθερία κινήσεων. Και εκεί το Mega έχει προς το παρόν ένα μικρό... προβάδισμα!

Οι ώρες στο σπίτι με άλλες συνήθειες!

Εκτός από τον Σούμο, τον αγαπημένο σκύλο της Μαρίνας, το γατάκι που της πρότεινε να υιοθετήσει η make up artist και καλή της φίλη Ρούλα Σταματοπούλου, είναι η νέα λατρεία της Ελένης. Είναι η συντροφιά της όταν τα παιδιά της ασχολούνται με τα μαθήματά τους ή όταν πίνει τον πρωινό καφέ της στον κήπο. Αυτές οι απλές έως και απλοϊκές νέες συνήθειες της Ελένης τής χαρίζουν μια πρωτόγνωρη χαρά. Παρόμοια με εκείνη όταν είδε τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν το πρωινό της Δευτέρας και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, όπως κάνει και με άλλες προσωπικές της στιγμές τους τελευταίους μήνες, δείτε εδώ την φωτογραφία.