Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα Άχλα της Άνδρου

Πόζαρε αγουροξυπνημένη στο φακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα Άχλα της Άνδρου

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στα Άχλα της Άνδρου και πριν από την καραντίνα πολλές φορές την είχαμε δει να ταξιδεύει στο νησί με την οικογένειά της. Μάλιστα, το άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού της είναι γεμάτο από στιγμές της στο σπίτι, αλλά και από την αγαπημένη της παραλία.

Χθες, λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλουςτης μια φωτογραφία από τον μοναδικό κήπο της, ο οποίος είναι γεμάτος λαχανικά που φύτεψε η ίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε αγουροξυπνημένη στο φακό κρατώντας στα χέρια της έναν κουνουπίδι και έγραψε στη λεζάντα της:

«...πριν ένα χρόνο περίπου, τέτοια εποχή, μόλις είχα ξυπνήσει στα Αχλα και στη βεράντα με περίμεναν αυτά τα τεράστια κουνουπίδια που μόλις τα είχαν κόψει! Νησάκι μου αγαπημένο», λίγες ημέρες πριν τη φωτογραφία με τη μητέρα και τον αδερφό της.

Ελένη Μενεγάκη Άχλα Άνδρος

Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι τους στην Άνδρο είναι ονειρική

Ονειρική είναι η θέα που βλέπουν από το σπίτι τους στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη. «Βλέπει» την αγαπημένη τους παραλία και το απέραντο γαλάζιο.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και το περασμένο καλοκαίρι της θέλησε να το περάσει όλο εκεί, στο σπίτι τους, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Onar, στα Άχλα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να ξυπνάει το πρωί και να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ καθημερινά με τα παιδιά της πηγαίνουν στην αγαπημένη τους παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι, και να κάνουν με τις ώρες το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του Onar στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος, ένα στιγμιότυπο από τη θέα που βλέπουν και είναι απλά ονειρική. Να σημειώσουμε πως στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιου είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Ματέο Παντζόπουλος  Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άνδρος