Ιωάννα Μαλέσκου: «Συζητάω με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν»

Η παρουσιάστρια θα μείνει για τα καλά στον σταθμό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Συζητάω με τον ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν»

Η κάμερα του Ευτυχείτε βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου και η παρουσιάστρια απάντησε σε όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα αλλά αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τον σταθμό ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσιάστρια αφού δήλωσε πως βλέπει φανατικά Survivor 4 και πιστεύει πως οι παίκτες είναι αληθινοί απλώς ξεδιπλώνουν τον χαρακτήρα του πιο έντονα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Όσον αφορά την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Συζητάω με ανθρώπους, ακούω ανθρώπους και δέχομαι πολύ ωραία επικοινωνία. Τώρα όταν θα έρθει η στιγμή να ανακοινώσω κάτι εύχομαι αυτό που θα ακούσω, να το ακούσω για καλό.» Ενώ μπορείτε να μάθετε και τι νούμερα κάνει η εκπομπή της Love it.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον ΣΚΑΙ

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου - Πήρε τον πατέρα της τηλέφωνο on air

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 4/2 ο πατέρας της Ιωάννας Μαλέσκου και θέλησε να του στείλει της ευχές της στον αέρα της εκπομπής Love it, καθώς όπως δήλωσε, όλο το πρωί δεν πρόλαβε να τον πάρει τηλέφωνο.

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της, σκέφτηκε να τον καλέσει όσο βρισκόντουσαν on air, κάτι που τελικά έκανε, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ.

Ο πατέρα της όμως, όπως ήταν λογικό, την παρακολουθούσε από το σπίτι τους στην Κρήτη και χάρηκε πάρα πολύ με την έκπληξη της, καθώς είπε πως δεν την περίμενε με τίποτα. Δεν έλειψαν επίσης και τα θετικά σχόλια που έκανε για την ίδια, τους συνεργάτες και την εκπομπή της.

Λίγο πριν κλείσουν το τηλέφωνο , η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε πάρα πολύ! Ωστόσο, και χθες στην εκπομπή αναφέρθηκε στη ζωή της, λέγοντας πως έχει δουλέψει υποδοχή.