Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Ο Μπουρδούμης απάντησε στον Φασουλή - «Δεν είναι ώρα να κάτσουμε φρόνιμα»

Έξαλλος με τις δηλώσεις του

Ο Μπουρδούμης απάντησε στον Φασουλή - «Δεν είναι ώρα να κάτσουμε φρόνιμα»
News 04.02.2021 14:20
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Αλέξανρος Μπουρδούμης, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στον Σταμάτη Φασουλή για τις δηλώσεις που έκανε για τις καταγγελίες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται να «κάτσουμε φρόνιμα» στη δεδομένη στιγμή.

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στο Happy Day και είπε πως, αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία, καλό θα ήταν να το κάνει σε εισαγγελέα, ενώ τόνισε πως όλοι αυτοί που δικάζουν στα social media θα πρέπει να ηρεμήσουν - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η ώρα να κάτσουμε… φρόνιμα… κάποιοι άλλοι πρέπει να κάτσουν φρόνιμα».

Μπουρδούμης Φασουλής

Αλεξάνδρος Μπουρδούμης: «Για μένα κάθε Ζέτα, κάθε Ευδοκία και κάθε κορίτσι είναι καλό να μιλήσουν»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και φυσικά αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε μεταξύ των άλλων: «Δυστυχώς, έχουμε στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στο επάγγελμά μας γι’ αυτό τον λόγο. Ασχολούμαστε με μια τέχνη που είναι λαμπερή. Είναι λυπηρό, αλλά είναι και γενναίο και σημαντικό να βάζουμε το χέρι στο μέλι, να το βουτάμε.

Αλεξάνδρος Μπουρδούμης

Για δεκαετίες, η κοινωνία μας είχε προβληματικές συμπεριφορές, όχι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλα τα επαγγέλματα. Αυτές οι αποκαλύψεις, αυτό το τώρα, γιατί τώρα είμαστε ώριμοι, τώρα αισθάνεται η κοινωνία, να τους ακούσουμε και να ακούσει η κοινωνία.

Από προχθές έχω πάρει πολλά μηνύματα, δεν το περίμενα. Δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε τους ντετέκτιβ, αλλά να ακούσουμε όσους έχουν υποστεί κάτι και θέλουν να μιλήσουν. Για μένα κάθε Ζέτα, κάθε Ευδοκία, αλλά και κάθε κορίτσι, γιατί γνωρίζω περιπτώσεις που έχουν δεχτεί, είναι καλό να μιλήσουν. Είναι καιρός να πούμε και μια συγγνώμη, δεν είναι κακό.

Η ομερτά εννοείται πως υπάρχει. Κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι οι ηθοποιοί είναι ευάλωτοι την ώρα της δουλειάς. Θεωρώ ότι όλο αυτό κάπου θα οδηγηθεί, θα πονέσουμε, μπορεί και να διαιρεθούμε… Αλλά πρέπει στο τέλος να γίνει κάτι, επιτέλους. Να υπάρξει μια συσπείρωση, μακάρι να συσπειρωθούμε», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Στο μεταξύ, παρενόχληση από τον σκηνοθέτη του είχε δεχτεί στο παρελθόν και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οργισμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή - «Το “ναι” ήταν η ομολογία αποπλάνησης»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο σκηνοθέτης μου άρχιζε να με αγγίζει και υπερέβη τα εσκαμμένα»

Share