Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την μητέρα της και μας δείχνει πόσο μοιάζουν!

Από κει πήρε την ομορφιά

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την μητέρα της και μας δείχνει πόσο μοιάζουν!
News 04.02.2021 18:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε με την αγαπημένη της φωτογραφία και μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη.

Το πασίγνωστο και καταξιωμένο μοντέλο διαθέτει ένα πολύ ενεργό προφίλ στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Έτσι, η παρουσιάστρια του “Shopping Star” και κριτής του “Greece’s Next Top Model” δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με την μητέρα της, Αλεξάνδρα, που φαίνεται να έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους.

Πολλές φορές μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τις έχει τσακώσει σε κοινές εξόδους ενώ και παλιότερα η Βίκυ Καγιά είχε δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες με την μητέρα της.

Η Βίκυ Καγιά με την μητέρα της

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει με την μητέρα της

Συγκλονίζει η Βίκυ Καγιά με το πρόβλημα στην υγεία της - «Νόσησε το δέρμα μου...»

Η Βίκυ Καγιά, μίλησε για το πρόβλημα στην υγεία της, που πέρασε στην αρχή της καριέρας της . Συγκεκριμένα, το επιτυχημένος μοντέλο, αναφέρθηκε στο περιοδικό Gala, στο δερματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε και την έκανε να βρεθεί και πάλι στο μηδέν.

«Από μικρό κοριτσάκι βρέθηκα στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστώ ως μοντέλο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Έμενα στο Παρίσι με άλλα δέκα άτομα, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προκειμένου να βρω τον δρόμο μου και να κερδίσω τα προς το ζην. Και μάλιστα διατηρώντας την ηθική και την υπερηφάνεια μου. Η καταξίωση ήρθε μέσα από ατελείωτες δυσκολίες και πολλή μοναξιά, γι’ αυτό κι όσα έχω κερδίσει ούτε με τρελαίνουν, ούτε καθορίζουν την ζωή μου. Η αποτυχία δεν με ξιπάζει.

Βίκυ Καγιά δερματικό πρόβλημα

Μετά νόσησε το δέρμα μου κι από εκεί που ήμουν στο απόγειο μιας καριέρας, άντε πάλι στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα ότι μέσα σε μια νύχτα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, να τελειώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να έχεις plan B. Ήταν η περίοδος όπου κοίταξα κάποια πανεπιστήμια για να συνεχίσω τις σπουδές μου, σκέφτηκα τι θα μου άρεσε να κάνω πίσω από τις κάμερες στον χώρο της μόδας κι αν θα μπορούσα να γίνω ενδυματολόγος. Τελικά, ξεπέρασα το πρόβλημα με το πρόσωπό μου κι επέστρεψα στην Ελλάδα, αλλά με άλλον αέρα πια. Ήθελα να ξαναβγάλω χρήματα, να κάνω τις επενδύσεις μου και να σχεδιάσω την επόμενη ημέρα. Αγόρασα το διαμέρισμά μου, ανακαίνισα το εξοχικό μου. Δεν ήμουν ένα κορίτσι του οποίου η προτεραιότητα ήταν τα Chanel.

Πέρασα το στάδιο της ψυχανάλυσης όταν μέσα σε μία νύχτα η επαγγελματική μου διαδρομή αναχαιτίστηκε βίαια. Έκλαψα πολύ, προβληματίστηκα, θύμωσα αλλά και δυνάμωσα. Αντιλήφθηκα ότι μέσα σε μία στιγμή η ζωή σου μπορεί να αλλάξει. Εντέλει είναι στο χέρι σου πως θα χειριστείς τη δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται σύνεση και νοικοκυριό όλο αυτό» εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα ωστόσο, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας και το απέδειξε μέσα από την παρουσίαση των Madwalk.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αξέχαστο: Πρωτοτύπησε στον γάμο της με τον Κρασσά η Καγιά - Δεν έβαλε νυφικό αλλά...

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: "Το φετινό Madwalk ήταν άοσμο χωρίς κόσμο"

Share