Συγκινεί η Έλενα Πιερίδου - «Μαμά μου είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές»

Η ανατριχιαστική της ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Έλενα Πιερίδου - «Μαμά μου είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές»

Η Έλενα Πιερίδου, η ηθοποιός του Τατουάζ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μάχη που έδωσε η μητέρα της με τον καρκίνο.

Η όμορφη Έλενα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφίας της μητέρας της, η οποία νίκησε τον καρκίνο.

Η ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό της προς την μητέρα της, που στάθηκε τόσο γενναία και αισιόδοξη μπροστά σε αυτήν την ασθένεια.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα έγραψε:

«Μαμά μου.. είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές. Την αρρώστια να σε πολεμάει αλλά να μην την αφήνεις να σε λυγίσει. Κάθε μέρα να παλεύεις με πίστη, αισιοδοξία, πείσμα και αγάπη για τη ζωή. Να παρακινείς κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Δεν έκλαψες ποτέ μπροστά μου. Ήθελες να έχω την εικόνα που είχα πάντα.

Επέστρεψες στην δουλειά κατευθείαν μετά την εγχείρηση. Συνέχιζες τις χημειοθεραπείες. Γυρνούσες στο σπίτι όπως πάντα, χαμογελαστή. Αισθανόσουν αδυναμία, κόπωση, πόνο σε όλο σου το κορμί αλλά συνέχιζες να παλεύεις για τη ζωή. Δεν άφησες τον καρκίνο να σε νικήσει. Σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες!

Σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να φωτίζεις τη ζωή μου ♥️ Για όσους πολεμάνε, να θυμάστε ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι αγάπη! Η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές». Με αφορμή την σημερινή ημέρα, και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση!

Έλενα Πιερίδου ανάρτηση για καρκίνο

Και η Μάγια Τσόκλη προχώρησε σε μια ανατριχιαστική της ανάρτηση με αφορμή την σημερινή ημέρα κατά του καρκίνου

Η Μάγια Τσόκλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την μεγάλη και σκληρή μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο στο παρελθόν.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, τόσο ο Κώστας Χαρδαβέλλας όσο και η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος, έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους νίκησαν την ασθένεια αυτή αλλά και σε όσους δυστυχώς έχασαν την μάχη.

Η Μάγια Τσόκλη δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάθε μέρα, χρόνια τώρα. Ο καρκίνος δεν ξεχνιέται. Όταν γνωριστείτε, είναι η μόνιμη αποσκευή σου. Δείχνετε κατανόηση (κυρίως όχι συμπόνια) σε όσους έχουν νοσήσει, και προς Θεού, μην αμελείτε τις προληπτικές εξετάσεις σας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Με την αγάπη μου. #worldcancerday»

Μάγια Τσόκλη ανάρτηση για καρκίνο