Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι ξαφνιασμένος, φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα»

Η τοποθέτηση του ηθοποιού για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι ξαφνιασμένος, φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα»
News 05.02.2021 11:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στο τσουνάμι καταγγελιών από και εις βάρος πολύ γνωστών προσώπων.

Μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα, πολλοί ήταν οι ηθοποιοί, τραγουδιστές και άνθρωποι της έγχωριας σόου μπιζ και δεν φοβήθηκαν και μίλησαν ανοιχτά για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης που δέχτηκαν στο παρελθόν.

Ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός που πρόσφατα προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα, θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την δική του προσωπική άποψη για τις συνταρακτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Ο Αντίνοος είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Εδώ και δέκα μέρες υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα που κυκλοφορεί σαν φημολογία, αν θα γίνει κάτι ή δεν θα γίνει. Για εμάς που ακούμε ονόματα ανθρώπων που έχουμε υπάρξει μαζί, που έχουμε ζήσει στις σχολές, είναι σαν μια οικογένεια και ο διασυρμός που έχει δημιουργηθεί προκαλεί μούδιασμα σε όλους.

Η αίσθηση του ότι όλοι τα ξέρουμε όλα δεν ισχύει. Μπορεί κάτι να έχεις ακούσει σαν φήμη, αλλά πάντα πρέπει να κρατάς πισινή, είναι ένας χώρος ανθρωποφάγος και πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε κάτι για κάποιον. Αισθάνομαι ένα μούδιασμα, έχω αγωνία για τα κορίτσια που βρήκαν το κουράγιο να πιαστούν χέρι χέρι και να βγουν μπροστά να μιλήσουν.

Πάντα θα είμαι με το μέρος του αδυνάτου και με εκείνους που έχουν ανάγκη βοήθεια. Είμαι ξαφνιασμένος, φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα τα οποία θα κάνουν την επικαιρότητα να ακούγεται σαν παραμυθάκι» κατέληξε ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης τοποθέτηση για καταγγελίες παρενόχλησης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει το φόβο, τους καθετήρες στις φλέβες»

Με αφορμή τη παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια δημοσίευση στην οποία δίνει το δικό του μήνυμα αφού μιλήσει κι άλλες φορές για τη μάχη που έχει δώσει.

Θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα, αλλά και να ωθήσει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν τακτικό έλεγχο, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε:

«Έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες, έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση, έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλέβες, τους τομογράφους, έχω δει τον γυμνό μου ώμο, το οίδημα στο χέρι, το κατεστραμμένο μου δέρμα, τώρα όμως, την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, θέλω να δεις κάτι κι εσύ...

Εσύ, θέλω να δεις ότι δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου, θέλω να δεις ότι δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω, θέλω να δεις ότι ακόμα και στα πιο βαθιά σκοτάδια μου άφηνα να μπαίνει φως, θέλω να δεις ότι δεν ξέχασα να αγαπάω, θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος, θέλω να δεις ότι αν όλοι μας αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, οι πρόωροι θάνατοι από καρκίνο θα ελαττωθούν κατά 25%

εξετάσου τώρα, όχι για το τώρα, αλλά για τον επόμενο μεγάλο έρωτα, την επόμενη αγκαλιά, τα επόμενα μπάνια, το επόμενο χαμόγελο που θα συναντήσεις τυχαία στο δρόμο» είπε ο ηθοποιός ενώ και ο ράπερ Mike έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή τη μέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντίνοος Αλμπάνης: Πως αντιμετωπίζει την ζωή μετά την περιπέτεια υγείας του;

Αντίνοος Αλμπάνης: Μιλά για την μάχη με τον καρκίνο την ψυχοθεραπεία και την σχέση με τον Θεό

Share