Γιώργος Παπαδάκης: Γιορτάζει τα γενέθλια του - Η on air έκπληξη με την πρωτότυπη τούρτα

Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Παπαδάκης: Γιορτάζει τα γενέθλια του - Η on air έκπληξη με την πρωτότυπη τούρτα

Ο Γιώργος Παπαδάκης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη κατά την διάρκεια της εκπομπής τους.

Συγκινημένος ήταν ο καταξιωμένος παρουσιαστής όταν οι συνεργάτες του εισέβαλαν στο πλατό με μια φαντασμαγορική τούρτα σε σχήμα τηλεόρασης.

Γιώργος Παπαδάκης γενέθλια

Η ομάδα του φυσικά του ευχήθηκε με το αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Αμέσως μετά, ο ίδιος είπε: “Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με κάνατε να αισθανθώ ότι αυτή η οικογένεια, η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα 30 χρόνια… Ήταν ένα μήνυμα που με συγκίνησε ιδιαίτερα, το έστειλε μία φίλη και λέει σε πρωτοείδα με μπιμπερό, σήμερα είμαι 30 ετών και το μωρό μου παίζει με το μπιμπερό. Να μου επιστρέψεις να πω και το παιδί σου, παιδί μου.

Όπως με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχτηκα και ένα μήνυμα από την καθηγήτρια της φυσικής, την κυρία Ελένη Κοσμά, να είσαστε καλά και ευχαριστώ που με σκεφτήκατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνατε να νιώσω νέος και παραμένω νέος. Μετράω τα κεριά στην τούρτα αλλά η ψυχή μου και η καρδιά μου ένα δύο κεράκια υπολογίζω. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”, δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, του οποίου μάλιστα ο γιος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

Ανατροπή στον ΑΝΤ1 - Και με δεύτερη εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης

Μια απίστευτη ανατροπή ήρθε μετά από ανακοίνωση του ΑΝΤ1, για τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται στο κανάλι και με δεύτερη εκπομπή.

Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

ANT1NEWS: Μπαίνουμε στο κέντρο της είδησης, μένουμε ενημερωμένοι!

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα 9/11 είδαμε τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», να "λυγίζει".