Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού μετά το κύμα καταγγελιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία»

Το πρωί της Παρασκευής, προβλήθηκε στο Πρωινό ένα ιδιόχειρο σημείωμα της Κάτιας Δανδουλάκη η οποία αναφέρεται στην σεξουαλική παρενόχληση.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής πριν μερικά χρόνια απομάκρυνε από παράστασή της γνωστό ηθοποιό, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά άλλη ηθοποιό της παράστασης.

Κάτια Δανδουλάκη για παρενόχληση

Η Κάτια Δανδουλάκη που πρόσφατα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον γάμο της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Σέβομαι την σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή».

Απίστευτη αποκάλυψη για την Κάτια Δανδουλάκη: «Με κλώτσησε για να...»

Η Μαρίνα Ψάλτη η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην Λάμψη, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για την Κάτια Δανδουλάκη, στην εκπομπή φλΕΡΤ που ήταν καλεσμένη

Η ίδια αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό στο πρώτο γύρισμα της σειράς και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πιστεύω ότι είμαι σε ένα βαθμό αγαπητή γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Δεν έχω πολλές φιλίες από τον χώρο, έχω κάποιους φίλους που δεν τους βλέπω όσο θα ήθελα γιατί η ζωές μας είναι διαφορετικές. Η κολλητή μου από το θέατρο είναι η Κατερίνα Λέχου που τον αγαπώ πολύ.

Η Κάτια Δανδουλάκη που είμαστε μαζί από την Λάμψη. Ξέρεις ότι στο πρώτο γύρισμα με κλώτσησε για να μπω. Λέω δεν μπαίνω και μου λέει θα μπεις και θα πεις κι ένα τραγούδι με μια κλωτσιά.» Δείτε ποια είναι η πραγματική ηλικία της Κάτιας Δανδουλάκη.