Χριστίνα Πολίτη: «Το έγκλημά μου ήταν να αγαπήσω έναν άνθρωπο»

Η απάντησή της στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Πολίτη: «Το έγκλημά μου ήταν να αγαπήσω έναν άνθρωπο»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Χριστίνα Πολίτη και εκείνη με τη σειρά της θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση για τις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες.

Η δημοσιογράφος μπήκε στο στόχαστρο του κοινού λόγω της σχέσης της με τον πασίγνωστο ηθοποιό που κατηγορείται και έτσι, μιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, πέρα από το να αγαπήσει έναν άνθρωπο.

Χριστίνα Πολίτη Γιώργος Λιάγκας

Μάλιστα, η Χριστίνα Πολίτη αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες δέχεται πολλά μηνύματα που εύχονται αδιανόητα πράγματα για την ίδια και την οικογένειά της, ενώ τόνισε πως δε θα έπρεπε να κατηγορείται εκείνη για τις πράξεις που φέρεται να διέπραξε πριν από χρόνια ο πασίγνωστος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Το μέρος της Χριστίνας Πολίτη πήρε και η Φαίη Σκορδά, ενώ θυμίζουμε πως σύμφωνα με την Αντελίνα Βαρθακούρη, η Χριστίνα Πολίτη αναμένεται να επιστρέψει στο Σου-Κου Family.

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η Χριστίνα Πολίτη δε θα είναι μαζί μας»

Λίγο μετά την έναρξη της πρώτης της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση στους τηλεθεατές σχετικά με την Χριστίνα Πολίτη, η οποία δε θα είναι μέλος του πάνελ της.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το κοινό με τον πιο ζεστό τρόπο και ευθύς αμέσως, στο πλατό μπήκαν οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα κάθονται στον καναπέ δίπλα τους.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χριστίνα Πολίτη

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Πολίτη δε θα βρίσκεται στην πρεμιέρα και έτσι, η Αντελίνα πήρε το λόγο ορμώμενη από όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες λέγοντας:

«Γνωρίζατε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι μέλος της εκπομπής μας και περιμένατε να την δείτε σήμερα εδώ. Λόγω ενός προσωπικού θέματος που έχει προκύψει ωστόσο, το οποίο έχει να κάνει με τον σύντροφό της, δε θα είναι μαζί μας. Για τώρα. Θα ήθελα να τελειώσουμε αυτό το θέμα εδώ και να προχωρήσουμε».