Νίκος Μουτσινάς για Μενεγάκη: «Άκου ποια χρονιά έφυγε η άτιμη...»

Το σχόλιο «καρφί»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς για Μενεγάκη: «Άκου ποια χρονιά έφυγε η άτιμη...»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ένα σχόλιο για την επικαιρότητα και την Ελένη Μενεγάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής με αρκετό χιούμορ σχολίασε μια ανάρτηση της παρουσιάστριας και τη συνδύασε με τις εξελίξεις των ημερών.

Το σχόλιο του Μουτσινά για την Μενεγάκη

“Υπέροχη, no filter, no makeup. Ήρεμη, γαλήνια και το λαχανικό τέλειο! Μια θεά η Ελένη! Η Ελένη τι κάνει; Η Ελένη κάνει τη ζωή της παιδιά! Άκου ποια χρονιά έφυγε η άτιμη… Ποιος της το είπε στον ύπνο ότι θα έλειπε αυτή τη σεζόν; Μπράβο ρε κορίτσι μου!” σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, ρίχνοντας και ένα τραγουδάκι ενώ λίγες μέρες πριν η παρουσιάστρια ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία της με τον αδερφό και τη μητέρα της.

μουτσινάς μενεγάκη

Νίκος Μουτσινάς: O ΣΚΑΙ επισπεύει τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου τους με τον παρουσιαστή

Ο ΣΚΑΙ φαίνεται να έχει επισπεύσει ήδη τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι.

Η Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης πως ο επιτυχημένος παρουσιαστής βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σταθμό και μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επαφές με τους ιθύνοντες.

Ο λόγος είναι γιατί και άλλα κανάλια διεκδικούν τον Νίκο Μουτσινά με σκοπό να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, κάτι που εννοείται δεν θα επιτρέψει ο ΣΚΑΙ, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Έτσι, το κανάλι έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον παρουσιαστή να δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με την εν λόγω συνεργασία. Να υπενθυμίσουμε ωστόσο και ότι ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψε πριν μερικές μέρες σύμφωνο συμβίωσης με την Μαίρη Συνατσάκη!