Χάρης Ρώμας: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά»

«Ήταν σοκαριστικό! Το ένα πρόσωπο το έσπρωξα και έφυγα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά»

Ο Χάρη Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες γνωστών ηθοποιών, κατά συναδέλφων τους. Ωστόσο, σοκαριστική είναι η αποκάλυψη του, πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής, αν του έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, αποκάλυψε:

«Σε όλους μας έχει συμβεί! Και βέβαια μου έχει συμβεί και παραπάνω από μια φορά και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα! Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια... Μπόρεσα να πω όχι! Να το ξεκόψω και να σπρώξω και το συγκεκριμένο πρόσωπο στην μια περίπτωση και να φύγω».

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει τρίτος σκηνοθέτης που καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν»

Ρώμας καταγγελίες Πρωινό

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το Καφέ της Χαράς - σήμερα θα δούμε ένα απίστευτο επεισόδιο - αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής σκηνής.

«Και παιδιά από τη σειρά, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος καλεί αγόρια και τους λέει πώς θα πρέπει να ελευθερωθείτε και διάφορες αηδίες, θα πρέπει να μείνετε γυμνοί και να αυνανιστείτε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος κάνει τον παππά στη σειρά με ρώτησε για το όνομα του σκηνοθέτη και τότε αντιλήφθηκε πως πρόκειται για εκείνον ο οποίος καλούσε αγόρια προκειμένου να αυνανιστούν μπροστά του. Όλη την ιστορία μου την είπε...»