Αγγελική Λάμπρη: Ανάρτηση "καρφί" για την παραίτηση του Λιγνάδη

«Στο καλό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Λάμπρη: Ανάρτηση

Η Αγγελική Λάμπρη είναι μια από τις ηθοποιούς, που μαζί με άλλες συναδέλφους της κατήγγειλαν δημόσια και με το όνομα του, τον άνθρωπο που πριν χρόνια την παρενόχλησε σεξουαλικά. Υποστηρίζοντας όλους όσους έχουν πέσει θύματα βίας ή παρενόχλησης, έκανε μια ανάρτηση "καρφί" για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανάρτηση της Λάμπρη για την παραίτηση Λιγνάδη

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η Αγγελική Λάμπρη, δημοσίευσε στο Instagram, μια φωτογραφία του ενώ έγραψε μόνο τη φράση “Στο καλό”.

Μάλιστα έκανε mention, όλες τις συναδέλφους της που μίλησαν για τα όσα έζησαν!

Αγγελική Λάμπρη για παραίτηση Λιγνάδη

Αγγελική Λάμπρη: "Με την καταγγελία δίνω ένα μάθημα στην κόρη μου να μην φοβάται κανέναν και τίποτα"

Τα παιδικά χρόνια στα Ιωάννινα, το όνειρο της υποκριτικής και η "Αγγέλα του Παρά 5". Από τότε κρατάει ευχάριστες αναμνήσεις, μια φιλία, μια κουμπαριά με τον σεναριογράφο Γιώργο Καπουτζίδη, που την στήριξε ολόψυχα. Οι εξελίξεις μας πρόλαβαν και κάναμε την συνέντευξή μας πριν από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας της, ωστόσο, μετά το συμβάν η Αγγελική Λάμπρη έκανε ένα τελευταίο σχόλιο στην υπόθεση.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αγγελική Λάμπρη καταγγελία για Σπυρόπουλο περιοδικό you

Τα πρώτα χρόνια στην υποκριτική είχαν δυσκολίες και κλειστές πόρτες;

Βέβαια, όπως πολλοί ηθοποιοί, δούλευα βράδυ, για να μπορέσω να επιβιώσω, μέχρι τις αρχές των γυρισμάτων του «Παρά 5». Πήγαινα στη σχολή και πάντα δούλευα ταυτόχρονα, για έξι μέρες την εβδομάδα. Έκανα 10ωρο γύρισμα, πήγαινα στη βραδινή δουλειά, απ' όπου τελείωνα στις 7 το πρωί και μετά πήγαινα ξανά για γύρισμα. Σε ένα 24ωρο, δούλευα τις 20 ώρες.

Κλάταρες κάποια στιγμή;

Κάποια στιγμή είχα μπει νοσοκομείο, επειδή τα 'φτυσε ο οργανισμός μου. Τότε ήμουν στη σχολή.

Η νύχτα έχει κινδύνους, τους βρήκες μπροστά σου;

Άπειρες φορές, αλλά ήμουν απ' τις εξαιρέσεις, πέρασα και δεν με ακούμπησε. Δεν έγινα ποτέ παιδί της νύχτας, εκείνη την περίοδο ούτε κάπνιζα ούτε έπινα αλκοόλ ούτε πήρα ναρκωτικά ποτέ στη ζωή μου, ενώ ήταν δίπλα μου σε αφθονία. Έχω φίλους που δουλεύαμε μαζί τα βράδια και πέθαναν από ναρκωτικά.

Ήταν και αυτός ένας παράγοντας, για να μην κάνεις ποτέ ναρκωτικά;

Ήξερα πολύ καλά τι θέλω και γενικώς δεν επηρεαζόμουν. Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη σε μένα, όπως και οι γονείς μου.

Σκέφτηκες κάποια στιγμή να κάνεις μια διαφορετική δουλειά;

Όχι, τώρα το σκέφτομαι. Έχει αλλάξει πολύ η δουλειά μας με την κρίση, μπορεί να δουλεύεις και να μη φτάνουν τα χρήματα για να ζήσεις. Τώρα πια δεν είμαι μόνη μου, υπάρχει ένα παιδί. Αν είχα μόνο τον εαυτό μου δεν θα με φόβιζε τίποτα. Ούτε τώρα φοβάμαι, απλώς τώρα σκέφτομαι αλλιώς, έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου.

Δείτε εδώ αποκλειστικό backstage βίντεο από την συνέντευξή της στο περιοδικό!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ