Παύλος Χαϊκάλης: «Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς! Αν δεν είχα θάρρος δεν θα μιλούσα»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: «Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς! Αν δεν είχα  θάρρος δεν θα μιλούσα»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εφημερίδα On Time, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου απάντησε δημόσια στις καταγγελίες της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή.

Η απάντηση του Χαϊκάλη στις καταγγελίες της Αραβή

«Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: «Είπα στη συνέντευξή μου στο Mega ότι αυτά είναι γνωστά στο θέατρο. Εννοώ παλιά, ηθοποιούς που χαστούκιζαν ηθοποιούς.

Για ηθοποιούς που ξεφτίλιζαν την προσωπικότητα ηθοποιών. Όταν υπάρξει μια πράξη κατάχρησης εξουσίας, τον διώχνει από τη δουλειά γιατί δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του»

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα.

Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε μεταξύ άλλων για την καταγγελία.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η νέα δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη μετά τις αποκαλύψεις του

«Είναι μονταρισμένο, είναι φράσεις δικές μου, δεν υπάρχει διάλογος, δεν ξέρω τι να πω…» εξηγεί στη Σπυριδούλα Τριάντου ο ηθοποιός και συνεχίζει «Δεν ξέρω τι να σας πω, υπάρχει ανθρωποφαγία που δε μπορώ να κατανοήσω και να σας πω κάτι;

Αν κάποιος νομίζει πως οποιαδήποτε «Χ» συνομιλία είναι απόδειξη σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν απαντήσει κάποιος κατανοώ. Αν απαντήσει και υπάρχει διάλογος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρω τι προφίλ είναι αυτό…(…)», ανέφερε για τα απαράδεκτα μηνύματα που κυκλοφορούν.

«Όχι, δεν πάω δικαστικά, δεν ασχολούμαι καν. Πολλοί φίλοι που έχουν κάνει προφίλ και ξένα προφίλ λέγανε ότι έβριζα και έγραφα “να νεκροφιλήσω τις κόρες σας”. Είχα πάει στη Δίωξη τότε, στον Γιώργο Σφακιανάκη. Κοιτάξτε, εγώ δεν θα αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όποιος πιστεύει ότι είμαι ελέφαντας δεν θα του αλλάξω γνώμη. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής».

Παύλος Χαϊκάλης Αραβή σεξουαλική παρενόχληση

Όσο για τις καταγγελίες της Αραβή: «Δεν ακυρώνω το λόγο κανενός. Ο καταγγέλλων έχει πάντα δίκιο. Θα μπορούσα να πω κι εγώ διάφορα, αλλά ας μη χάνουμε τη μπάλα γιατί κάποιος μπορεί να το κάνει για πέντε λεπτά δημοσιότητας.

Δεν ακυρώνω κανένα, αλλά δε γίνεται να τον κυνηγήσω, δε μπορώ να το διαχειριστώ, είναι ανθρωποφαγικό. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει πια. Όποιος πιστεύει σε μένα έχει καλώς. Αν δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου δεν θα μιλούσα. Βγήκα, τελείωσα και τέλος. Δεν θέλω να κάνω αναπαραγωγή».

Ο Παύλος Χαϊκάλης καταλήγει: «Δεν έχω δικηγόρο, βγήκα μοναχός μου. Όταν βλέπεις ότι “φωτογραφίζεσαι” δεν βγαίνεις να πεις “ααα δεν ξέρω” και να κρυφτώ. Βγήκα ευθαρσώς, αυτή είναι η αλήθεια μου, θέλει να γίνει πιστευτή καλώς, δεν θέλει ok. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει… να απαντήσει η κοπέλα… δεν ασχολούμαι πια όμως, τέλος».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram