Σίσσυ Χρηστίδου: "Είναι κάποια ζητήματα πολύ προσωπικά, αφορούν θέματα υγείας"

Αποκάλυψε τα άσχημα νέα σε νέο βίντεο της στο Youtube...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου:

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από δυο ημέρες επανήλθε δυναμικό στα social media αναρτώντας μετά από καιρό νέο Youtube βίντεο.

Η παρουσιάστρια του Open, που την Κυριακή κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την συνέντευξη του Π.Χαϊκάλη στον αέρα του "Έλα Χαμογελά", εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απείχε το τελευταίο διάστημα από τους θαυμαστές της αναφέροντας όχι και τόσο καλά πράγματα, δυστυχώς.

«Είναι κάποια ζητήματα πολύ προσωπικά που δεν αφορούν εμένα αλλά πολύ δικούς μου, που αγαπώ πολύ και αφορούν θέματα υγείας οπότε είμαι επικεντρωμένη εκεί και έχω δώσει όλη μου την ενέργεια και θα πάνε καλά…» και πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο συγκεκριμένο βίντεο: «Θα πάνε όλα καλά, αυτή είναι η θέση μου στη ζωή και θα πάνε όλα καλά… επειδή με ρωτάτε και ανησυχείτε και σκέφτεστε διάφορα θέλω να ξέρετε… είμαι κάπως»!

Το νέο βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δυο χρόνια μετά και δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη»

Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό του, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Δεν δίστασε μέχρι και να παραδεχθεί πως δεν το έχει ξεπεράσει, παρόλο που έχουν άριστες σχέσεις και περνάνε χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα.. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».