Απόστολος Καμιτσάκης: Καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη - «Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω»

Τα σοκαριστικά λόγια του για την εφιαλτική οντισιόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόστολος Καμιτσάκης: Καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη - «Μου ζητήθηκε να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω»

Ο Απόστολος Καμιτσάκης μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και μεταξυ άλλων θέλησε να κάνει τη δική του καταγγελία για έναν πασίγνωστο σκηνοθέτη, ο οποίος του ζήτησε σε οντισιόν να ουρήσει ή να γδυθεί ή να αυνανιστεί μπροστά του.

Ο ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία και μάλιστα ξεκαθάρισε πως είχε μιλήσει και στον Χάρη Ρώμα για το εν λόγω περιστατικό. Θυμίζουμε μάλιστα πως ο Χάρης Ρώμας έκανε λόγο για παρενόχληση σε ηθοποιούς του Καφέ - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό… Την τραβούσε από τα μαλλιά…

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο-έμμεσο- να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Δεν έβγαζε νόημα…

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δε με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Νέα καταγγελία για παρενόχληση από ηθοποιό: «Με πλησίασε και τρίφτηκε πάνω μου»

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό, οι παρουσιαστές μετέφεραν την ιστορία μίας θαυμάστριας η οποία είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ηθοποιό μετά την παράστασή του στο θέατρο.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως μετά το τέλος της παράστασης, πλησίασε τον ηθοποιό για να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία. Εκείνος της μίλησε με χυδαίο τρόπο και άρχισε να τρίβεται πάνω της.

«Είμαι 26 χρονών και με λένε Κατερίνα. Για τη δική μου προσωπική εμπειρία δεν έχω κάπου να απευθυνθώ προφανώς έχει συμβεί και σε άλλες κοπέλες όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπειρία μου ξεκινάει ως εξής. Δεν είμαι απόφοιτη της δραματικής σχολής ή κάτι ανάλογο. Είμαι απλά μία κοπέλα που πριν από κάποια χρόνια είχα συναντήσει τυχαία τον κύριο … μετά το τέλος του της παράστασης όχι εντός του θεάτρου αλλά εκτός.

Καταγγελία ηθοποιός Πρωινό

Επαναλαμβάνω τυχαία και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βγάλουμε μια φωτογραφία. Μου φάνηκε πολύ φιλικός και καλός μέχρι που μια κίνησή του με έκανε να αναθεωρήσω. Με πλησίασε λέγοντάς μου “Α είσαι καλό εσύ” και τρίφτηκε επάνω μου. Πίσω μου. Εγώ εκείνη την ώρα έπαθα ένα σοκ, τρόμαξα. Δεν περιμένεις από τέτοιους ανθρώπους, τέτοιες αισχρές κινήσεις πόσο μάλλον σε μια θαυμάστρια. Οι εικόνες που είχα χτίσει γι’ αυτόν τον άνθρωπο χάθηκαν. Ήθελα απλώς να καταθέσω τη δική μου ιστορία που δεν θα ξεχάσω όσο χρόνια κι αν περάσω», αναφέρει η κοπέλα στην καταγγελία της - Δείτε εδώ την τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες.