Τάσος Κωστής για Φιλιππίδη - «Δεν τον πήρα τηλέφωνο, δε θέλω»

Τι αποκάλυψε για τη συνέχεια της σειράς;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Κωστής για Φιλιππίδη - «Δεν τον πήρα τηλέφωνο, δε θέλω»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να τον πάρει τηλέφωνο καθώς θεωρεί ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αντιμετωπίζει με ηρεμια τα προβλήματά του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά στην οποία συμμετέχει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τόνισε πως το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα συνεχιστεί κανονικά με ή χωρίς τον Πέτρο Φιλιππίδη - ενώ ακούστηκε πως θα αντικατασταθεί.

«Εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να κάνουμε τα γυρίσματα. Δεν σταματήσαμε ποτέ. Πήγε ο Πέτρος στο νοσοκομείο, σταμάτησε 2-3 μέρες. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν χαιρετάμε τον Πλάτανο. Συνεχίζουμε. Δεν ξέρω για αντικατάσταση.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Φιλιππίδης

Εμείς δουλεύουμε 10 ώρες την ημέρα, δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να ακούω. Λέγονται πολλά. Δεν πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε θέλω. Θέλω κάθε άνθρωπος, όπως εγώ να τα περνάω μόνος μου τα δικά μου προβλήματα.

Εγώ τι να πω; Δε θέλω να μιλάω. Θέλω να μιλάνε αυτοί που έχουν κάτι να πούνε. Εγώ να μιλήσω για τους άλλους; Τι να πω; Όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες» τόνισε ο Τάσος Κωστής.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στην μέση για να τους σταματήσουν

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.