Κωνσταντίνος Τζόυμας: «Τίμησα δεόντως στη ζωή μου το ''sex and drugs''»

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Τζόυμας: «Τίμησα δεόντως στη ζωή μου το ''sex and drugs''»

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη το πρωί της Δευτέρας ήταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν τα ναρκωτικά στη ζωή του.

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Τζούμα

«Τίμησα δεόντως στη ζωή μου το “sex and drugs”. Το κορμί στη διαπασών, προς κάθε κατεύθυνση. Μετά υπήρξαν τα drugs, διάφορες ουσίες κλπ… Εκείνη την εποχή ήταν και τα μόδας, όλοι έκαναν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπεις σε σπίτι και δη στο Μανχάταν που ζούσα και να μην στρίβει κάποιος ένα τσιγάρο ή να κάνει κάποια γραμμή. Αλλά υπήρχε κάποια “εσωτερικό κουδούνι” που έλεγε ότι μέχρι εδώ σε παίρνει, βάλε την καμπαρντίνα σου κι εξαφανίσου, δεν σε παίρνει για παραπάνω. Και μάλλον διασώθηκα εξαιτίας αυτού», τόνισε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Όταν έβλεπα ότι τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν, τα μάζευα κι έφευγα και εν πάση περιπτώσει έφτασα μέχρι εδώ που έφτασα. Πολλοί φίλοι μου έχουν χαθεί σε όλη αυτή τη διαδρομή, δεν υπάρχουν πια, δεν είναι εν ζωή. Έχω χάσει φίλους από ναρκωτικά, από AIDS… Το να επιμένεις σε έναν τρόπο ζωής, τελικά θα το πληρώσεις. Πρέπει να βλέπεις τι γίνεται και να αλλάζεις» ανέφερε ο ηθοποιός ενώ νωρίτερα στην εκπομπή τοποθετήθηκε και ο Πάνος Βλάχος.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Τζούμα

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι Έλληνας ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 - 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν...» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος. Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό "Εν Λευκώ".

Έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος.

κωνσταντίνος τζούμας σεξ ναρκωτικά