Γιώργος Μαυρίδης: «Την είπε» στην Καραβάτου για ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Είτε την κάνεις έτσι την ερώτηση, είτε την κάνεις αλλιώς, εμείς την εκλαμβάνουμε κάπως»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: «Την είπε» στην Καραβάτου για ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη

Στην Φωλιά των Κου Κου ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λέντζας και ο Γιώργος Μαυρίδης Οι δυο τους ήρθαν σε αμηχανία όταν η Κατερίνα Καραβάτου τους έκανε ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Να σας κάνω μια παλαβή ερώτηση τώρα που σας έχω και τους δύο εδώ πέρα; Δεν πιστεύετε ότι κάποια στιγμή θα ήταν ωραίο να συνδεθείτε ξανά και με τον Σάκη Τανιμανίδη; Και αν όχι τηλεοπτικά, μεταξύ σας…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Ο αμήχανος διάλογος του Γιώργου Μαυρίδης και της Κατερίνας Καραβάτου

Γ.Μ.: Με κοιτάς για να απαντήσω εγώ;

Γ.Λ.: Με… ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι θέλει να παρέμβει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Κ.Κ.: Έκανα την ερώτηση με πολλή αγάπη.

Γ.Μ.: Είτε την κάνεις έτσι την ερώτηση, είτε την κάνεις αλλιώς, εμείς την εκλαμβάνουμε κάπως. Τα σάιτ θα τη γράψουν κάπως αλλιώς, ότι και να απαντήσουμε. Εντάξει; Να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς απέναντι σε αυτό που ρωτάς.

Κ.Κ.: Έχεις δίκιο, αποσύρω την ερώτηση.

Γ.Μ.: Μπράβο, να είσαι καλά. Ξέρεις κάτι; Εγώ σαν Γιώργος νιώθω ότι απαντάω πάντα. Καταλαβαίνεις τι σου λέω.

Κ.Κ.: Δεν θα το συνεχίσουμε καθόλου παραπάνω. Ήταν κάτι που μου ήρθε, μου βγήκε, τελείωσε και δεν θέλω να γίνει κουβέντα γι’ αυτό και θα προχωρήσουμε.

Γ.Μ.: Μπράβο Κατερίνα! είπε ο Γιώργος Μαυρίδης που στην εκπομπή του Into The Skin πήγαν να τον κλέψουν.

Φάρμα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελική πρόβα με τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την τελική πρόβα για την Φάρμα πριν ξεκινήσουν και επίσημα τα γυρίσματα.

Ο γνωστός και καταξιωμένος παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 και σε λίγο καιρό θα τον απολαμβάνουμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους τόσο στην προσωπική του ζωή καθώς σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά τα κοριτσάκια του όσο και στον επαγγελματική τομέα, καθώς θα αναλάβει για ακόμα μια φορά ένα πολύ πετυχημένο πρότζεκτ.

Ο Σάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 και να μας δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε.

Μέσα από μερικά instastories που δημοσίευσε, είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε.

Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο το πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε».

τανιμανίδης φάρμα γυρίσματα
σάκης τανιμανίδςη φάρμα