Ελένη Φουρέιρα: «Σπάει» τη σιωπή της για τον γάμο - «Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

«Θέλω πολύ να κάνω παιδιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Σπάει» τη σιωπή της για τον γάμο - «Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και για τις φήμες που τους θέλουν να κάνουν τον επόμενο βήμα και να παντρεύονται.

Η ίδια εξήγησε πως ο Μποτία είναι ένας άνθρωπος που θα ήθελε να κρατήσει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει δύο παιδιά.

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά.

Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στη συνέντευξή της μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε.

Ελένη Φουρέιρα Μποτία γάμος

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Είμαι υπερ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Παντελής Τουτουντζής: Ο κολλητός της Φουρέιρα απαντά για το γάμο - "Αν μου το ζητήσει σίγουρα θα τη πάντρευα"

Η κάμερα των Κου Κου συνάντησε τον κολλητό φίλο και πολύ στενό συνεργάτη της Ελένης Φουρέιρα, Παντελή Τουτουντζή και ο ίδιος αποκάλυψε όσα γνωρίζει για τον φημολογούμενο γάμο.

«Θα σου πω την αλήθεια. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τα πάντα για την Ελένη. Κάτι τέτοιο όχι. Όμως η Ελένη είναι τόσο απρόβλεπτη, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο μέσα στη μέρα και να το μάθω. Δεν γνωρίζω. Η Ελένη μου έχει βαφτίσει τα παιδιά. Αν μου το ζητήσει τότε σίγουρα θα την πάντρευα.

Θα σου πω κάτι πιο πικάντικο για αυτή τη σχέση. Όταν είχε έρθει αυτό το αγόρι σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν η Ελένη, είχα ανέβει στο καμαρίνι ημιλιπόθυμος και της λέω “Τι κούκλος είναι αυτός Θεε μου”. Ο ενθουσιασμός μου για την ομορφιά του τους έφερε κοντά.

φουρέιρα μποτία

Τους αγαπάω και τους λατρεύω και τους δύο ξεχωριστά και τους δύο μαζί. Υπέροχα παιδιά. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι, εργατικοί και πιστοί στους ανθρώπους γύρω τους. Αν ισχύει η πρόταση γάμου δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι γεμάτη. Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά, η Ελένη τα λατρεύει και τα δικά μου τη λατρεύουν. Τους κάνει συνέχεια δώρα. Εννοείται πως θα τη βάφω και στο House of Fame. Είμαι πάντα δίπλα της»

Δείτε το απόσπασμα: