Τέλος από το θέατρο Μουσούρη o Πέτρος Φιλιππίδης

Με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκης συνεργάζονταν τα τελευταία περίπου 20 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος από το θέατρο Μουσούρη o Πέτρος Φιλιππίδης

Οριστικά φεύγει από το θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, πως σταματάει η συνεργασία του με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα -επικαλούμενος έγκυρες πηγές-, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού - σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

«Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στη μέση για να τους σταματήσουν

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφό του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης, υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές, που είναι λίγες μεταξύ των δύο, να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram