Φαίη Σκορδά: «Μου μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος, μου είπε πως νιώθει λυτρωμένος»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Μου μίλησε ο  Δημήτρης Μοθωναίος, μου είπε πως νιώθει λυτρωμένος»

Στο Καλό Μεσημεράκι εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης και ανήμερα των γενεθλίων της η Φαίη Σκορδά, όπου και αποκάλυψε πως είχε μια συζήτηση με τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και δήλωσε πως νιώθει περίεργα και αυτό το καταλαβαίνουν και τα παιδιά της.

Επιπλέον αποκάλυψε πως είχε μια συζήτηση με τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο ο οποίος της αποκάλυψε μια εφιαλτική εμπειρία που είχε μικρός. Μάλιστα η συνέντευξη θα προβληθεί στο Πρωινό.

«Συνάντησα στο σπίτι του, να πω το όνομα; Τον Δημήτρη Μοθωναίο. Τις τελευταίες ημέρες μιλούσα μαζί του και καταλάβαινα ότι ήθελε να μιλήσει αλλά ήθελα να είναι σίγουρος. Τελείωσε η συνέντευξη και αργά το βράδυ του έστειλα “θέλεις να παίξει η συνέντευξη;”. Και μου λέει “αισθάνομαι πρώτη φορά χαρούμενος, σαν λυτρωμένος”». Είναι σαν να μοιράζεσαι το κακό, που δεν φταις εσύ, και το παίρνουν όλοι οι άλλοι που έχουν σιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από πάνω σου» είπε η Φαίη Σκορδά η οποία νωρίτερα μίλησε για το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιάγκας να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Μοθωναίο

Από την Ιωάννα Πολυχρόνη.

Παραιτήθηκαν από το Πρωινό ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά μετά την επιστροφή του Λιάγκα

Μόλις πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά, παραιτήθηκαν από το Πρωινό, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή.

Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και ήδη κάνει τις πρώτες εμφανίσεις του στο πλατό του Πρωινού - δείτε εδώ την ατάκα που είπε σήμερα για τον ρόλο του.

H Κόνι Μεταξά, σύμφωνα πάντα με τον Νίκο Μουτσινά, πρόκειται να αναλάβει κάποιο ρόλο στη Φάρμα, η οποία ξεκινάει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Μουτσινάς μετέφερε την είδηση πως ο ηθοποιός έφυγε από την εκπομπή, ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται να προστεθούν ακόμα δύο πρόσωπο στο δυναμικό της.

Από τη μία η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία δε θα βρίσκεται τελικά στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη και από την άλλη ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ήταν πριν από κάποιους μήνες στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη που είχε πρόωρο τέλος στον ALPHA.