Τάσος Ιορδανίδης: «Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν, αλλά να μην θεοποιούν»

Τοποθετήθηκε για τα θέματα της επικαιρότητας

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Ιορδανίδης: «Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν, αλλά να μην θεοποιούν»

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο Πάμε Δανάη και αποκάλυψε για τις καταγγελίες «βόμβα» που γίνονται όλον αυτό το καιρό.

«Δηλώνω τη στήριξή μου και το θαυμασμό μου σε όλες τις φωνές που ορθώνουν ανάστημα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι όλη η κατάσταση θα ετοιμάσει ένα καλύτερο αύριο. Με θυμώνει το… γιατί τώρα; Αυτές οι φωνές τώρα αφήνουν παρακαταθήκη. Μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες.

Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι ίσως με δυναμώσουν οι δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη μαγκιά αυτό που έγινε. Έχω συνεργαστεί με τους καταγγελλόμενους και χαίρομαι που πήρα τις αποστάσεις μου εδώ και χρόνια. Όταν κάποιος τσαλακώνει την ψυχή σου, πώς θα συνεχίσεις;», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν μια δουλειά γίνεται με ανθρώπους ψυχολογικά διαταραγμένους δεν γίνεται να πάει καλά. Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν και να θαυμάζουν, αλλά να μην θεοποιούν. Ίσως είναι καλύτερος ένας δύσβατος δρόμος, παρά ένας στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και μικροί άνθρωποι. Όποιος έχει αδικηθεί θα φανεί, αλλά όποιος έχει αδικήσει, ήρθε η στιγμή της δαμόκλειας σπάθης» δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης ενώ λίγο αργότερα μέσα από τον σταθμό του Mega έγινε μια αποκάλυψη για κύκλωμα σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ιορδανίδη

Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω σχεδόν ερωτική σχέση με την κόρη μου, την διεκδικώ σαν να είναι κοπέλα που θέλω»

Το πρωί της Παρασκευής ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη του, την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος, την διεκδικεί σαν να είναι κοπέλα που θέλει.

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα και δεν κρύβει λεπτό την αδυναμία που έχει στην μικρή κορούλα του.

Ο ίδιος ανέφερε, μάλιστα, χαρακτηριστικά «πως σέρνεται στα πατώματα» για να κερδίσει ένα βλέμμα της, το οποίο με δυσκολία και κόπο τελικά το κατακτά.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, στο τέλος, αποκάλυψε πως αδυναμία έχει στη μητέρα της αλλά προσπαθεί να αναπτύξει μαζί της ένα αντίστοιχο δέσιμο. Πριν λίγο καιρό, παρεμπιπτόντως, έκανε έκκληση βοήθειας. Τι συνέβη;

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα