Γιάννης Μόρτζος: Ο συμπρωταγωνιστής του Φιλιππίδη απαντά - «Όπως έγιναν τα πράγματα είμαι εντελώς αντίθετος»

Η τοποθέτηση του αναφορικά με την απομάκρυνση του ηθοποιού από τον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Μόρτζος: Ο συμπρωταγωνιστής του Φιλιππίδη απαντά - «Όπως έγιναν τα πράγματα είμαι εντελώς αντίθετος»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και την Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε τόσο στον συνάδελφό του, Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και στη σειρά που πρωταγωνιστούν «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός είπε αρχικά: «Μου είπαν ότι είχαν πάρα πολλές διαμαρτυρίες στην ΕΡΤ από τον κόσμο. Όπως έγιναν τα πράγματα, είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα σε πανελλήνια κλίμακα, πριν από τα δικαστήρια. Εκεί βγαίνουν οι αποφάσεις και μπορεί μετά να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.

Γιάννης Μόρτζος για Πέτρο Φιλιππίδη

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Μόρτζος πρόσθεσε: «Εγώ θα κάνω σύσταση στο ΣΕΗ, στη σύνθεση του Πειθαρχικού να βάλουν και έναν ψυχίατρο. Υπάρχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα στους συναδέρφους και, όταν ξεσπάνε, δεν ξέρουν τι κάνουν. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί το θέατρο ως τέχνη έγινε θέαμα». Στο μεταξύ, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά!

Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απομάκρυνσή του από το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έγινε γνωστή η πρώτη αντίδραση που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν του έγινε γνωστό από την ΕΡΤ το γεγονός ότι απομακρύνεται από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η δημόσια τηλεόραση έκανε τη σχετική ανακοίνωση πριν από μερικές μέρες, ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έκανε καμία σχετική δήλωση.

Πέτρος Φιλιππίδης Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Μόλις 5 λεπτά διήρκεσε το τηλεφώνημα που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με στέλεχος της παραγωγής, της εταιρείας του κύριου Καραγιάννη. Ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΡΤ, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να συνεχίσει στη σειρά. Μαθαίνω ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και κάποια στιγμή μιλούσε με σπασμένη φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.